کد خبر:۶۴۷۲۰۶
نطق تلویزیونی «موگابه» بدون اعلام استعفا پایان یافت
رئیس جمهور زیمبابوه که گمان میرفت یکشنبه شب استعفایش را اعلام کند، بدون اشاره به این موضوع به نطق تلویزیونی خود پایان داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه النشره، رئیس جمهور زیمبابوه که گمان می رفت یکشنبه شب
استعفایش را اعلام کند نطق تلویزیونی خود را بدون اشاره به این موضوع
پایان داد.
در همین حال حزب حاکم زیمبابوه تهدید به استیضاح رابرت موگابه رئیس جمهور این کشور کرد.
پیش از این اعلام شده بود که «رابرت موگابه» رئیس جمهوری زیمبابوه با کناره گیری از ریاست جمهوری زیمبابوه موافقت کرده و قرار است به زودی از تلویزیون دولتی این کشور استعفای خود را اعلام کند.
ساعاتی پیش، موگابه از رهبری حزب حاکم برکنار شد و جای وی را «امرسون منانگاگوا» معاون سابق وی گرفت که ماه میلادی گذشته (اکتبر) از سمت خود عزل شده بود.
حزب حاکم زیمبابوه صبح روز یکشنبه تشکیل جلسه داد تا درباره آینده سیاسی موگابه و «گریس» همسر وی، تصمیم گیری کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.