آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۷۲۳۰
دفتر نخست‌وزیری لبنان:

سفر سعد الحریری به مصر عقب افتاد

دفتر نخست‌وزیری لبنان از به تعویق افتادن سفر «سعد الحریری» به مصر برای روز سه‌شنبه خبر داده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دفتر نخست‌وزیری لبنان بامداد دوشنبه اعلام کرد، «سعد الحریری» نخست‌وزیر مستعفی لبنان قرار است روز سه‌شنبه به منظور دیدار با «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر به قاهره سفر کند.

بنا بر گزارش خبرگزاری «رویترز»، پیشتر یکی از سران حزب المستقبل لبنان گفته بود که الحریری روز دوشنبه به مصر می‌رود.

سعد الحریری روز شنبه به پاریس رفت و با «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه دیدار و گفت‌وگو کرد. وی گفته بود که روز چهارشنبه به لبنان باز می‌گردد.

رئیس‌جمهور فرانسه پس از دیدار روز شنبه با سعد الحریری، روز یکشنبه با «عبدالفتاح السیسی» همتای مصری خود تماس تلفنی برقرار کرده و به بررسی تحولات منطقه پرداخت.

پیش از این نیز «سامح شکری» وزیر خارجه مصر به ۶ کشور عربی سفر کرده بود تا اوضاع منطقه و بحران به وجود آمده در لبنان به دنبال استعفای الحریری را بررسی نماید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار