آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۸۵۶۳
اقبالی:

مادران مهم‌ترین نقش را در تربیت فرزندان و حفظ سلامت جامعه دارند

رئیس کمیته علمی دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل گفت: پیشگیری مشکلات جوانان باید از خانواده‌ها شروع شود، چرا که خانواده و مادران مهم‌ترین نقش را در تربیت فرزندان و حفظ سلامت جامعه دارند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نسرین اقبالی رئیس کمیته علمی دفتر امور بانوان و خانواده استانداری با ارائه گزارش مختصری از جلسات پیشین این کمیته افزود: خوشبختانه در میان اعضای کمیته، همگامی و همسویی در تحقق مطالبات زنان و حل مشکلات آنان وجود دارد.
 
اقبالی تصریح کرد: پیشرفت ‌هایی که امروزه در بحث وضعیت زنان در جوامع مختلف به وجود آمده به یکباره شکل نگرفته بلکه با برنامه ‌ریزی دراز مدت صورت گرفته است و ما نیز باید همین برنامه ‌ریزی را انجام دهیم.
 
رئیس کمیته علمی دفتر امور بانوان و خانواده استانداری با بیان اینکه فضای فرهنگی مناسبی برای حضور خانواده و بانوان در سطح شهر وجود ندارد ادامه داد: فرهنگ سازی و آموزش مهارت ‌های لازم برای پیشگیری از مشکلات به وجود آمده باید از خانواده ‌ها و به ویژه بانوان شروع شود، چرا که خانواده و مادران مهم ترین نقش را در تربیت فرزندان و حفظ سلامت جامعه دارند.
 
مهری مولایی کارشناس سلامت و روان مرکز بهداشت اردبیل با بیان اینکه برگزاری این نشست ‌ها و هم اندیشی‌ ها سبب افزایش توجه به مشکلات موجود در خانواده ها و زنان در کشور می‌شود، گفت: حضور سازنده زنان در بررسی مشکلات مربوط به خود و سعی در ارائه راهکار برای حل این مشکلات باعث افزایش اعتماد به نفس آنان می‌شود و باید در این زمینه راهکارهای لازم ارائه گردد.
 
مولایی با اشاره به سه معضل طلاق، خشونت و ازدواج زودرس که گریبان گیر جامعه است تصریح کرد: از مهم ‌ترین عوامل طلاق در جامعه امروزی بحث خشونت خانگی، سو رفتارهای جسمی و جنسی است و در این راستا باید آموزش های لازم به افراد داده شود تا بتوان از بروز چنین مشکلاتی پیشگیری کرد.
 
کارشناس سلامت و روان مرکز بهداشت اردبیل عدم رازداری و اخلاق حرفه ای در مشاورین مدرسه را مهمترین عامل اعتماد نکردن دانش‌آموزان به مشاورین عنوان کرد و افزود: با وجود چنین مشکلاتی در مدرسه، دانش آموزان نمی توانند از راهنمایی‌‌ ها و آموزش مهارت‌ های لازم در این سنین بهره ببرند و در نتیجه مجبور می شوند به تنهایی و بدون آگاهی با مسائل پیش آمده دست و پنجه نرم کنند.
 
وی در پایان سخنانش خاطر نشان کرد: نقش آموزش و پروش در حل مشکلات رفتاری و جنسی پر رنگ تر از نقش بقیه سازمان‌ ها می ‌باشد.
 
فرحناز عزتی مدیر سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت اردبیل گفت: بعد از اجرای برنامه تحول سلامت، خدماتی را تحت عنوان «خدمات نوین سلامت» در خانه‌ های بهداشت که هم اکنون «جامعه خدمات» نام دارد ارائه می ‌دهیم.
 
عزتی افزود: در پایگاه‌ های بهداشت؛ خطرسنجی قلبی، تن‌ سنجی، ارزیابی فعالیت‌ های فیزیکی، ارزیابی سلامت روان، سلامت باروری، سلامت جنسی و غیره برای بانوان انجام می‌شود و با تشکیل پرونده و طبقه بندی کردن آنها سعی در تداوم معاینات و رفع مشکلات مربوط به زنان را داریم.
 
مدیر سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت اردبیل افزود: برگزاری همایش ‌های مختلف برای ازدواج سالم یکی دیگر از برنامه‌ های طرح تحول سلامت است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار