دبیر جشنواره سینما حقیقت میگوید، نمایش فیلمهای جشنواره در قطار بهترین سینمایی است که میتوان با استفاده درست از آن، مخاطبان عام را هم با جشنواره همراه کرد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ سیدمحمدمهدی طباطبایی نژاد مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در گفت و گو با ستاد خبری جشنواره فیلم و عکس راه آهن، جشنوارهها را مکانی برای دیده شدن آثار و ایجاد انگیزه مضاعف برای ادامه کار فیلمسازان خواند و ادامه داد: همین که در چند روز برگزاری جشنواره ها، فیلم هایی به نمایش در میآید و مورد نقد و بررسی قرار میگیرد و یا به عنوان مثال در سینما حقیقت فیلمهای مستند روز نمایش داده میشود، فرصتی است تا فیلمسازان جوان با نگرشهای تازهای آشنا شوند و در ادامه راه با تجربه بهتری فیلم بسازند.
وی اکرانهای جشنوارهای برای فیلمهای کوتاه و مستند را تنها راه دیده شدن این فیلمها عنوان کرد و گفت: در مدیوم تلویزیون آن طور که باید فرصت نمایش همۀ فیلمها فراهم نیست و فیلمهای گروه هنرو تجربه به مانند فیلمهای بلند؛ سینمایی در اختیار ندارند. در این شرایط، جشنوارهها باید در کنار نمایش آثار به حمایت از فیلمسازان جوان همت گمارند. همان کاری که ما درسینمای حقیقت به آن مشغول هستیم.
وی ورود راه آهن به حوزه فرهنگ و هنر را فرصتی مغتنم شمارد که باید در مسیر درست هدایت شود و خاطر نشان کرد: وقتی به سینمای دنیا نگاه میکنیم همیشه پای سازمانهای اقتصادی بزرگ در میان است. جشنوارههای بزرگی مثل کن، ونیز و ... همیشه توسط کمپانیهای بزرگ حمایت میشوند. اما در ایران سازمانها بیشتر دوست دارند تا در کنار جشنوارهها باشند و دیده شوند و به بعد تبلیغاتی توجه کنند. امیدوارم جشنواره راه آهن که در ابتدای راه است با هدفگذاری صحیح و حمایت از فیلمسازان در مسیر درست گام بر دارد.
دبیر جشنواره سینما حقیقت ادامه داد: امکان نمایش دادن فیلمها در قطار، موضوعی است که باید به آن جدی نگاه کرد. نمایش فیلمهای جشنواره در قطار بهترین سینمایی است که میتوان با استفاده درست از آن، مخاطبان عام را هم با جشنواره همراه کرد.
طباطبائی نژاد به قابلیتهای تصویری بسیاری که در راه آهن وجود دارد، اشاره کرد و گفت: برگزاری این گونه جشنوارههای فرهنگی و هنری، راه را برای دیده شدن راه آهن فراهم میکند و با توجه به مسئولان دلسوزی که حمایت از هنرمند را نه در کلام بلکه در عمل آنها میبینیم، میتوان امیدوار بود که در سالهای آتی جشنواره راه آهن یکی از جشنوارههای مطرح کشور باشد.
وی نقد فیلمها در ایام جشنواره یا بعد از آن و در قالب نشستهای هفتگی را یکی از کارهای جشنوارهها دانست و اظهار داشت: حضور منتقد در کنار فیلمسازان و بحثهای پیرامون یک فیلم را باید جدی گرفت و به نحوی باید آن را مدیریت کرد تا نکتههای مفیدی را برای فیلمساز به همراه داشته باشد. در صورت محقق شدن این موضوع میتوان امیدوار بود که یک جشنوارۀ موفقی را شاهد هستیم.
گفتنی است؛ دومین جشنواره فیلم و عکس راه آهن دی ماه ۹۶ در تهران برگزار میشود و هنرمندان تا ۳۰ آذرماه فرصت دارند تا با مراجعه به سایت railway۹۰.rai.ir اقدام به ثبت نام نمایند.