میرهاشم موسوی گفت: طبق برنامه ششم کمیته امداد، باید در سال نخست این برنامه ۳۰ خدمت به شیوه الکترونیکی ارائه شود که تاکنون زمینه ارائه ۱۷ خدمت به این شیوه طراحی و ایجاد شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، میرهاشم موسوی، رئیس مرکز برنامه ریزی و پژوهش در این گردهمایی درباره وضعیت تخصیص بودجه دولتی کمیته امداد از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور در سال ۹۶ گفت: در هشت ماهه نخست امسال باید ۶۷ درصد از بودجه تخصیص داده میشد، اما تاکنون ۵۸ درصد آن محقق شده است.
وی با اشاره به کسر بودجه ۳۶۱ میلیارد تومانی کمیته امداد افزود: البته امیدواریم ۹ درصد کسری بودجه با تعامل خوبی که این نهاد با سازمان برنامه و بودجه دارد در چهار ماه آینده جبران شود.
موسوی محقق نشدن اعتبار بودجه کل کشور را علت کسری بودجه کمیته امداد دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به بهبود روند تحقق درآمدهای کلان کشور و اهمیت خدمت رسانی به اقشار مستضعف و نیازمند جامعه، امیدواریم با همراهی دولت این مشکل حل شود.
رئیس مرکز برنامه ریزی و پژوهش با اشاره به اینکه در سال ۹۶ پیش بینی شده است هزار و ۷۳۰ میلیارد تومان کمکهای مردمی جذب شود گفت: در هشت ماهه نخست امسال حجم مشارکتهای مردمی هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بوده است.
وی منابع بانکی مصوب برای اشتغال زایی مددجویان را در سال جاری دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان و منابع صندوق قرض الحسنه امداد ولایت را هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: در این مدت از منابع بانکی ۸۰۵ میلیارد تومان و از منابع صندوق امداد ولایت ۲۲۷ میلیارد تومان جذب شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از ۹۰ درصد رشد حکایت میکند.
وی جایگزین شدن خدمات معوض به جای بلاعوض و اختصاص اعتبار ویژه به مناطق محروم و مرزی را از مهمترین اقدامات کمیته امداد در سال ۹۶ دانست و افزود: ۴۶ درصد از هزار میلیارد تومان بودجه مناطق محروم و مرزی با تمرکز بر محرومیت زدایی هزینه شده است.
وی با تاکید بر استفاده از شیوههای نوین الکترونیکی در ارائه خدمات به مددجویان و جذب کمکهای مردمی گفت: طبق برنامه ششم باید در سال نخست این برنامه، ۳۰ خدمت به شیوه الکترونیکی ارائه شود که تاکنون زمینه ارائه ۱۷ خدمت به این شیوه طراحی و ایجاد شده است.
موسوی از پالایش خانوارهای کمک معیشت بگیر، پالایش بیمه اجتماعی و بیمه مددجویان، متوازنسازی منابع انسانی، برگزاری آموزشهای منطقهای برنامه ششم با رویکرد تقویت حوزههای عملیاتی، نیازسنجی و توان سنجی مددجویان، نظام نظارت بر موسسههای خیریه رسمی، نظام مددکاری و نظام ملی خیر و احسان به عنوان سایر اقدامات تحولی و مدیریتی کمیته امداد در هشت ماهه نخست امسال نام برد.
رئیس مرکز برنامه ریزی و پژوهش کمیته امداد با تاکید بر اینکه بودجه ۹۷ باید با احکام برنامه پنج ساله ششم این نهاد متناظر باشد گفت: علاوه براینکه دفاتر استانی کمیته امداد در تهیه و تدوین بودجه سال آینده مشارکت خواهند داشت، به آنها اختیارات بیشتر در زمینه مدیریت منابع واگذار خواهد شد.