کد خبر:۶۵۰۱۷۸
دبیران تخصصی ۳ بخش از جشنواره بین المللی «سیمرغ» معرفی شدند
طی احکامی جداگانه از سوی دبیر نهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، دبیران تخصصی ۳ بخش از این رویداد فرهنگی و هنری اعلام شدند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ امیر للـه گانی دبیر جشنواره، مرتضی گودرزی دیباج دبیر تخصصی بخش هنرهای تجسمی، عبدالجبار کاکایی دبیر تخصصی بخش ادبی و بابک زرین را به عنوان دبیر تخصصی بخش موسیقی نهمین جشنواره بین المللی سیمرغ انتخاب کرد.
*مرتضی گودرزی دیباج
مرتضی گودرزی دیباج متولد ۱۳۴۱ در بروجرد است. وی دکترای فلسفه هنر دارد. مدرس دانشگاه، نقاش، منتقد و محقق هنری و رئیس پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی از پژوهشگران و هنرمندان معاصر است که سالها در زمینههای گوناگون تولید هنر و پژوهش فعالیت کرده است.
*مرتضی گودرزی دیباج
مرتضی گودرزی دیباج متولد ۱۳۴۱ در بروجرد است. وی دکترای فلسفه هنر دارد. مدرس دانشگاه، نقاش، منتقد و محقق هنری و رئیس پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی از پژوهشگران و هنرمندان معاصر است که سالها در زمینههای گوناگون تولید هنر و پژوهش فعالیت کرده است.
وی علاوه بر مسئولیتهای مختلف و داوری و دبیری بیینالها و جشنوارهها، عضو گروه نقد فرهنگستان هنر، مدیر پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی و سردبیر دو ماهنامة «بیناب» است. نگارش صدها مقاله و ایراد سخنرانیهای علمی، هنری و تألیف کتابهای متعددی مانند جستوجوی هویت در نقاشی معاصر ایران، مجموعه کتابهای تجزیه و تحلیل آثار «هنر مدرن»، «تاریخ نقاشی ایران از آغاز تا عصر حاضر» و «معرفت هنر معاصر» از جمله فعالیتهای علمی اوست.
گودرزی تألیفات و مقالات متعددی در زمینه هنر به چاپ رسانده است که میتوان به این موارد اشاره کرد: یک هنرمند، یک اثر، نقاشی امروز، مخاطبین دیروز، تألیف بیش از ۱۰۰ مقاله علمی، آن روح شاعرانه و صمیمی، فوویسم، ددگری، وی نفر اول جشنواره هنرهای تجسمی شهرستانهای کشور، نفر برگزیده چهارمین بیینال نقاشی تهران، نفر برگزیده اولین نمایشگاه بینالمللی طراحی تهران شده است.
*عبدالجبار کاکایی
عبدالجبار کاکایی متولد ۱۳۴۲ در ایلام و دانش آموخته کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی است.
وی در برخی از همایشهای سراسری شعر که در سطح کشور برگزار میشود به عنوان دبیر، مدیر اجرایی و عضو هیئت علمی مسئولیت داشته است.
برخی از آثار عبدالجبار کاکایی شامل شبهای شهریور آثار چهارمین همایش سراسری شعر جوان، زنبیلی از ترانه: گزینش و شرح مختصر منتخب غزل معاصر ایران، آوازهای نسل سرخ، آوازهای واپسین، مرثیه روح، سالهای تاکنون، حتی اگر آیینه باشی، مجموعه شعر، اهل قلم، نگاهی به شعر معاصر ایران، نقد و بررسی و. است.
*بابک زرین
بابک زرین متولد ۱۳۵۷ در شهر رشت است. وی موسیقی را در کنسرواتور تهران آموخته است. زرین تاکنون آلبومهای متعددی منتشر کرده و همواره خوانندگان جدیدی را به موسیقی پاپ ایران معرفی کرده است.
از عمده کارهای وی ساخت آلبومهای فراموشم نکن (چنگیز حبیبیان)، رهسپار و حلالمکن (سام اسدی)، آخدا (حمید حامی)، رفیقانه (امیر فاتحی) صدام غم داره (حسین عنابستانی)، درد مشترک (مهدی نیکخواه) و... بوده است.
در حوزه سینما و تلویزیون هم تاکنون ساخت موسیقی متن سریالهای مهمانپذیر طوبی، مردان کوچک و تله فیلمهای رجز، بلندپرواز و... را به عهده داشته است.
جشنواره بین المللی سیمرغ که نامش برگرفته از سیمرغ افسانهای در ادبیات ایران به عنوان مرغ درمانگر و نماد جدید جامعه پزشکی است در پنج بخش تئاتر، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی و موسیقی، بهار ۱۳۹۷ در شهر تهران برگزار خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.