سیدصادق موسوی، تعریف شدن بخش فیلمهای ۹۰ ثانیهای را در جشنواره فیلم و عکس راه آهن با توجه به سرعت تندی که در دنیای مجازی امروز وجود دارد، نیاز مبرم خواند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ سیدصادق موسوی، مدیرعامل انجمن سینمای جوان رویکرد مسئولان جشنواره در تقدیر از زنده یاد احمدی که سهم بزرگی را در گسترش فرهنگ فولکلور ایران داشت، ارزشمند دانست و گفت: به نظرم توجه به پیشکسوتان، توجه به تاریخ معاصر کشور است. میراث فرهنگی حتماً نباید برای گذشته باشد بلکه بسیاری از آثار و هنرمندان معاصر که در کنار ما هستند را باید هر چه بهتر شناخت و آنها را ارج نهاد.
وی تعریف شدن بخش فیلمهای ۹۰ ثانیهای را با توجه به سرعت تندی که در دنیای مجازی امروز ما را فرا گرفته است، نشان از هوشمندی برگزار کنندگان آن عنوان کرد و بیان داشت: تقریباً بیشتر مردم ساعت زیادی از عمر خود را در دنیای دیجیتال صرف میکنند و نقش زمان در زندگی امروزه ما بسیار معنا پیدا کرده است. به همین خاطر جشنوارهها هم از این قاعده نباید مستثنی باشند. جشنواره فیلم و عکس راه آهن میتواند با بهره گیری درست از ظرفیتهای مجازی و انتشار فیلمهای خود در شبکههای اجتماعی در میان فیلمسازان هر چه بهتر دیده شود.
موسوی، مشخص کردن اینکه مردم و هنرمندان چه جایگاهی را در برگزاری جشنواره دارند، میتواند مسئولان را در رسیدن به سر منزل مقصود یاری کند و در این خصوص گفت: نقشه راه و ترسیم افق هایی که از یک جشنواره میخواهیم در ادامه مسیر نیاز مبرم است. چه بسا بسیار جشنواره هایی آمدند، ولی، چون برنامه نداشتند به سرعت حذف شدند؛ بنابراین برای رسیدن به یک جایگاه و برجسته شدن، بیش از هر چیز نیازمند برنامه ریزی منظم هستیم و این را باید در دستور کار قرار داد.
مدیرعامل انجمن سینمای جوان، تجمیع جشنوارههای متفرقه را در جشنوارههای معتبر راهی برای مؤثر دانستن آنها خواند و اظهار داشت: در طول سال ارگانهای مختلفی هستند که بودجههای بسیاری را برای اجرای جشنوارهها و برنامههای فرهنگی خرج میکنند، ولی آن طور که باید خروجی چندانی ندارند. حال اگر این جوایز و اطلاع رسانی را در قالب ایجاد بخشی در جشنوارههای بزرگ که مخاطبان خاص خود را دارند، انجام دهیم نه تنها هزینهها کاهش مییابد بلکه جشنواره هم بسیار دیده میشود.