آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۰۸۱۵
سفیر رژیم صهیونیستی در امریکا:

ایران عقب‌نشینی نکند شانس تقابل نظامی در سوریه افزایش می‌یابد

ران درمر سفیر رژیم صهیونیستی در امریکا گفت: تل‌آویو به یک تقابل نظامی تمام عیار در مرز شمالی نزدیک شده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو سفیر رژیم صهیونیستی در امریکا گفت: تل‌آویو به یک تقابل نظامی تمام عیار در مرز شمالی نزدیک شده است

ران درمر افزود: اگر ایران در سوریه عقب‌نشینی نکند، شانس تقابل نظامی افزایش می‌یابد. من می‌گویم حتی ممکن است ظرف یک هفته چنین چیزی رخ دهد. هرچه فشار از سوی آن‌ها بیشتر باشد، ما مجبوریم خطوط قرمز خود را اجرا کنیم.
 
سفیر رژیم صهیونیستی در امریکا افزود: ما به ایران اجازه نمی‌دهیم چنین حضوری را به وجود آورد و یک جبهه تروریستی دیگر علیه اسرائیل در سوریه پدید آورد. احتمال تقابل نظامی در لبنان در حال حاضر در مقایسه با دوسال پیش بسیار بیشتر است.
 
درمر تاکید کرد: احتمال تقابل نظامی در سوریه بسیار بیشتر است. منظورم این است که اسد و نیروهایی که در آنجا مستقر هستند، شبه‌نظامیان شیعه و حزب‌الله اساساً تابع رژیم ایران هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار