آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۳۲۱۰

آغاز اکران «بیدار شو آرزو» در هنر و تجربه

فیلم سینمایی «بیدار شو آرزو» با موضوع زلزله بم ساخته کیانوش عیاری از ۲۵ آذر اکران خود را در سینماهای هنر و تجربه آغاز خواهد کرد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ «بیدار شو آرزو» که در سال ۱۳۸۳ با موضوع زلزله مهیب در شهر بم تولید شده تاکنون فرصت اکران پیدا نکرده است و طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی از روز شنبه ۲۵ آذر در سینماهای «هنر و تجربه» اکران خود را آغاز می‌کند.

بهناز جعفری، مهران رجبی، مهدی جعفری، محمدحسین اکبری، احسان رضوانی، سحر سالاری و زینب زمانی بازیگران فیلم سینمایی «بیدار شو آرزو» هستند.

همچنین مراسم افتتاحیه فیلم سینمایی «بیدار شو آرزو» نیز روز شنبه ۲۵ آذر با حضور چهره‌های فرهنگی و هنری در موزه سینما برگزار خواهد شد.

فیلم «بیدارشو آرزو» داستان آموزگار جوان روستایی در حاشیه شهر بم را روایت می‌کند که پس از بیرون آمدن از زیر آوار پی می‌برد همکارش جان سپرده است، او به سوی شهر راه می‌افتد تا برای اهالی کمک بیاورد، اما با رسیدن به شهر ناباورانه درمی‌یابد که فاجعه اصلی در آنجا روی داده و از هر گوشه و کناری فریاد شیون و زاری و درخواست کمک بلند است؛ وی در بیمارستان ویران و پر از مجروح و کشته به روحانی برمی‌خورد و به توصیه و راهنمایی او به گورستان شهر رفته و به کار غسل دادن زن‌ها و دفن آن‌ها می‌پردازد. مردی زندانی که در اثر ویرانی زندان خود را به شهر رسانده، برای غسل دادن زن، مادر و فرزندش «آرزو» از او کمک می‌خواهد.

سایر عوامل فیلم عبارتند از: نویسنده، تهیه کننده و کارگردان: کیانوش عیاری، موسیقی: امید رئیس دانا، مدیر فیلمبرداری: منصور آذرگل، تدوین: کیانوش عیاری.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار