معاون پژوهشی دانشگاه تهران گفت: در حال عادی یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به عنوان کمک مادی به دانشجویان ارائه میشود که براساس مصوبه «حمایت از پایان نامههای دانشجویی»، این حمایت با توجه به نوع مقطع تا چهار برابر افزایش مییابد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد رحیمیان، معاون پژوهشی دانشگاه تهران در نشست خبری بیست و ششمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران که ظهر امروز در ساختمان معاونت پژوهش این دانشگاه برگزار شد، گفت: هدفمند شدن پایان نامههای دانشجویان یکی از مواردی است که در دانشگاه با جدیت دنبال میشود حدود ۱۰ هزار دانشجوی دکتری و ۲۵ هزار دانشجوی کارشناسی ارشد داریم که براساس آئین نامه مصوب دانشگاه در نظر داریم میزان حمایتهای مادی از پایان نامههای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری را از یک تا چهار برابر افزایش دهیم.
وی ادامه داد: در حال عادی یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به عنوان کمک مادی به دانشجویان از طرف دانشگاه ارائه میشود که براساس مصوبه حمایت از پایان نامههای دانشجویی این حمایت با توجه به نوع مقطع تا چهار برابر یعنی بیش از چهار میلیون تومان خواهد بود.
وی تصریح کرد: بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان حجم قراردادهای دانشگاه تهران با دستگاههای اجرایی و صنعت بوده و حدود ۲۴ میلیارد تومان از دستگاههای مختلف طی دو سال گذشته در راستای مقالات و پایان نامهها جذب دانشگاه تهران شدند که قرارداد ۱۳۳ میلیارد تومان با موسسه ارتقای نفت سنگین با وزارت نفت یکی از این قراردادهاست.
معاون پژوهشی دانشگاه تهران ادامه داد: همچنین این دانشگاه مفتخر است که کد بین المللی اخلاق پژوهش به این دانشگاه توسط وزارت علوم داده شده و این کد یک کد بین المللی است که برای پژوهش زیست پزشکی و عموم پژوهش هایی که دارای آزمونهای انسانی و حیوانی هستند کاربرد دارد.
رحیمیان ادامه داد: کلیه طرحهای تحقیقاتی پایان نامهها و پژوهش هایی که نیاز به کد اخلاق پژوهشی داشته باشند، میتوانند برای درخواست این کد به دانشگاه تهران مراجعه کنند.
وی ادامه داد: دانشگاه تهران براساس شاخصهای رتبههای شانگهای جزو ۳۰۰ تا ۴۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار گرفته و ما میخواهیم تا پنج سال آینده این رتبه را به زیر ۲۰۰ کاهش دهیم. همچنین براساس شاخص ایندکس در سال ۲۰۱۴ دانشگاه تهران رتبه ۱۰۰ و در سال ۲۰۱۵ تا الان ۱۰۱ را کسب کرده، این مسئله نشان میدهد که دانشگاه تهران حداقل ۱۰۰ مقاله علمی داشته که بیش از ۱۰۰ بار ارجاع داشته اند.
وی اظهار داشت: خوشبختانه در سال ۹۵ از نظر پرداخت گرند وضعیت خوبی داشتیم و توانستیم بدهیهای سال ۹۴ و ۹۵ را پرداخت کنیم که مبلغی در حدود ۱۲ میلیارد تومان بود.
معاون پژوهشی دانشگاه تهران در پایان در خصوص جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران توضیح داد: این جشنواره ۲۸ آذر ماه در کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار میشود که دکتر شفیعی کدکنی به عنوان استاد ممتاز دانشگاه معرفی میشود ضمن اینکه ۹ یا ۱۰ کتاب نیز به عنوان کتاب برتر کشور در سال ۹۵ منتشر شده اند نیز معرفی خواهند شد و اساتید ممتاز نیز در این جشنواره تجلیل میشوند.