آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۴۰۳۱

نقش و وظایف خاتمی برای آینده اصلاحات چیست؟

به اصلاح‌طلبان در درون قدرت و حتی در بیرون قدرت، به خصوص در مساله مبارزه با فساد نقد دارم. اصلاحات باید پرچمدار مبارزه با فساد باشد و اجازه ندهد که نه اصلاح‌طلبان و نه موتلفان و نه مخالفانش از موقعیت خود و از بیت المال به نفع خویش سوءاستفاده کنند. ما در این زمینه کم کار کرده‌ایم و این انتقاد به ما وارد است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مصطفی تاج زاده از چهرهای افراطی جران اصلاحات و از موثرین فتنه ۸۸ بخشی از شرح وظایف محمد خاتمی برای آینده اصلاحات را تشریح کرد.

تاج زاده در بخشی از گفتگوی خود با روزنامه اعتماد در تشرح عوامل داخلی و خارجی در پیشبرد پروژه اصلاحات، درباره نقش محمد خاتمی نیز می‌گوید: " عامل چهارم به سیدمحمد خاتمی برمی‌گردد که چقدر با برنامه، مصم و مرتبط با کادرهای اصلاحات و نیاز میلیون‌ها ایرانی طرفدار این اندیشه گام بر می‌دارد. هر قدر او با برنامه‌تر، متشکل‌تر و مصمم‌تر حرکت کند، به همان اندازه احتمال پیروزی اصلاحات بالا می‌رود. سید محمد خاتمی بتواند شرایط را دقیق و جامع تحلیل کند و بداند که در مکان و زمان خاص وقت طرح مطالبات جدید است یا سکوت در برابر برخی از آنان و به خواسته‌های حداقلی اکتفا کردن؛ وقت ائتلاف است یا اعلام اصلاحات به عنوان تن‌ها راه‌حل کشور و اینکه اتحاد و ائتلاف با دیگران ذیل این برنامه معنا می‌یابد. "

تاچ زاده درباره شباهت اصلاح طلبان با آیت الله سیستانی در عراق! هم می‌گوید: مهم‌ترین راه اثرگذاری بر قدرت گفتمان‌سازی و بسیج افکار عمومی است. امروز نقش اصلاح‌طلبانی که مسوولیت‌های اجرایی و حکومتی ندارند، بر قدرت کمتر از اصلاح‌طلبان درون حکومت نیست. به ویژه آنجا که اکثریت قاطع آنان از یک طرح و برنامه پیروی و خواست واحدی مطرح می‌کنند. در این حالت کمتر نیرویی توان مقاومت در برابر خواسته‌های ایشان را دارد. ما نباید لنینی به جامعه و حکومت نگاه و تصور کنیم تن‌ها راه تاثیرگذاری بر قدرت این است که خود ما باید حکومت و سمت‌های دولتی را در دست بگیریم. این توصیه مختص ایران نیست. در عراق آیت‌الله سیستانی هیچ مسوولیتی ندارد ولی هیچ سیاستمداری به اندازه او در عرصه قدرت تاثیرگذار نیست. به‌گونه‌ای که می‌توان گفت: هیچ حادثه مهم و ملی در عراق نمی‌تواند رقم بخورد، مگر اینکه آیت‌الله سیستانی با آن موافق باشد.

این چهره افراطی اصلاحات در ادامه مهم‌ترین نقد خود به جریان اصلاحات را کم کاری درباره فساد و کم توجهی به فقر مردم می‌داند و می‌افزاید: " به اصلاح‌طلبان در درون قدرت و حتی در بیرون قدرت، به خصوص در مساله مبارزه با فساد نقد دارم. اصلاحات باید پرچمدار مبارزه با فساد باشد و اجازه ندهد که نه اصلاح‌طلبان و نه موتلفان و نه مخالفانش از موقعیت خود و از بیت المال به نفع خویش سوءاستفاده کنند. ما در این زمینه کم کار کرده‌ایم و این انتقاد به ما وارد است. از سوی دیگر در جهت مبارزه با فقر و کاهش شکاف‌های طبقاتی که روز به روز بیشتر و نگران‌کننده‌تر می‌شود، عکس العمل ما چندان قاطع و روشن نبوده است. اگر حمایت این ملت را می‌خواهیم باید در این زمینه تلاش بسیار بیشتری انجام دهیم. این دو عنصر به علاوه دفاع قاطع از شهروندانی که به نوعی به حقوق‌شان تجاوز می‌شود، می‌تواند اصلاحات را تا مدت‌ها بیمه کند. "
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۴
امان ازلیبرال ها ولیبرالیسم
ازحدود چهارصدپیش تاکنون هرچه بشریت مشکل دارد،از اصلاحاتی(پروتست)
اصلاح طلب(پروتستان)است که بعداز جنگ های سی ساله بین کاتولیک و پروتستان تئوری های لیبرالیسم را نوشتند وازآن زمان تاکنون آنرا در،
(سیاست -اقتصاد-فرهنگ-هنر) ودر کلیه علوم ائم از علوم انسانی وعلوم تجربی ،درجهان بسط وتوسعه داده اند.
که حتی روحانیت مسلمان ،روحانیت مسیحی راهم آلوده به این ویروس مهلک بشریت کرده اند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار