آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۴۳۳۵

گردن‌کشی دولت میانمار برای گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل

دولت میانمار به گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرد هیچ گونه همکاری با وی نخواهد کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، «یانگهی لی» گزارشگر مستقل سازمان ملل در امور میانمار از همکاری نکردن دولت این کشور انتقاد کرد.

وی در بیانیه‌ای که امروز چهارشنبه منتشر شد اعلام کرد دولت میانمار به وی گفته است تا زمانی که در این کشور حضور دارد در خصوص مسلمانان روهینگیا همکاری نکرده و برای او دسترسی برای بازدید از مناطق بحرانی را فراهم نخواهد کرد.

به گفته خانم لی، این اقدام دولت میانمار نشان دهنده این واقعیت است که اقدامات وحشتناکی در حال رخ دادن در این کشور به ویژه ایالت راخین است.

گفتنی است روز بیست و هفتم آذر سازمان دیدبان حقوق بشر اعلام کرد تن‌ها چند روز بعد از آنکه میانمار و بنگلادش توافقی را برای بازگشت آواره‌های مسلمان روهینگیایی به منازلشان امضا کردند، ارتش میانمار اقدام به آتش زدن خانه‌های مسلمانان روهینگیا کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار