آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۴۴۰۱

واکنش تند اردوغان به اظهارات وزیر خارجه امارات

اردوغان در واکنش به بازانتشار توئیتی از سوی وزیرخارجه امارات علیه فرماندار عثمانی در مدینه گفت: حد خودتان را بدانید.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ به نوشته روزنامه حریت، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه در واکنش به بازنشر توئیتی از وزیرخارجه امارات درباره اردوغان و تاریخ ترکیه اعلام کرد: فخرالدین پاشا، برای دفاع از آن خاک مقدس به مدینه رفت. آن بیچاره‌ها با این اظهارات خود درباره ما و اجدادمان هذیان می‌گویند.

وی گفت: در حال حاضر شاهد هستید که متاسفانه برخی در نزدیکی شما ادعاهای پوچ و بی اساس و مداومی دارند. حد خودتان را بدانید، این حرفهای شما بدین معنی است که این کشور را نمی‌شناسید، اردوغان را نمی‌شناسید، از اجداد ما هیچ چیز نمی‌دانید.

فخرالدین پاشا از سال ۱۹۱۶ تا ۱۹۱۹ فرماندار عثمانی در مدینه بود.

اردوغان افزود: وقتی فخرالدین پاشا از مدینه محافظت می‌کرد، شمایی که ما را به سخره گرفته‌اید، اجداد شما کجا بودند؟

وی در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به راهبرد امنیت ملی آمریکا گفت: می‌توان این راهبرد جدید را در این مساله خلاصه کرد که همه چیز برای آمریکا است. ما نیز می‌توانیم راهبرد امنیت کشورمان را با این جمله خلاصه کنیم یک ملت یک پرچم یک وطن و یک دولت. کسانی که به امنیت کشور ما چشم دوختند را مورد هدف قرار می‌دهیم.

اردوغان در پایان اظهاراتش اعلام کرد که در طول چند روز آینده بعد از سفر به سودان به چاد و پس از آن به تونس می‌رود.

وزیر خارجه امارات توئیتی را بازنشر کرده که در آن عنوان شده ترک‌ها اموال و دارایی‌های ساکنان شهر پیامبر (ص) را ربوده و آن‌ها را با قطارهایی به شام و استانبول بردند، آن‌ها اجداد اردوغان بودند و این گذشته آن‌ها با اعراب مسلمان است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار