کد خبر:۶۵۴۹۲۶
با هدف کمک به اقتصاد فرهنگی

دومین حراج باران هنرهای ایرانی و اسلامی برگزار شد

با هدف کمک به اقتصاد فرهنگی و هنری دومین حراج باران با موضوع هنرهای ایرانی و اسلامی با فروش یک میلیارد و هفتصد و پنجاه و پنج میلیون تومان از آثار خوشنویسی و نقاشی‌خط برگزار شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ دومین حراج آثار خوشنویسی جمعه ۱ دی ماه در مرکز تجاری سام سنتر برپا و ٥٦ اثر در این حراج ارائه شد که در نهایت ٤٠ اثر از آن‌ها به فروش رسید. شهرام شکیبا که این حراج را چکش می‌زد قیمت آثار را از قیمت تعیین شده آغاز می‌کرد تا در نهایت با رقم پیشنهادی خریداران به ثبت برسد.

در دومین حراج باران ٢ (تعداد) با رقمی بالای ۱۰۰ میلیون تومان چکش خوردند. عنوان گران قیمت‌ترین اثر هنری حراج نیز به اثر قرآن خطی دوره‌ی قاجار به خط علی عسگر ارسنجانی به قیمت ٢٠٠ میلیون تومان رسید. رکوردهای بعدی این حراج هم به ترتیب متعلق بود به آثاری از احصایی و قلمدان برنجی دوره‌ی صفویه و رضا مافی با قیمتهای ١٦٠ و ٩٥ و ٩٥ میلیون تومان.

خاطرنشان می‌گردد حراج باران که هر سال به یک هنرمند خوشنویس تقدیم می‌شود، سال گذشته ۱۳۹۵ به «میرعماد حسنی قزوینی» و امسال نیز به «درویش عبدالمجید طالقانی»، خوشنویس شهیر ایرانی تقدیم شد.

دکتر سیده محبوبه کاظمی بنیانگذار و رئیس حراج باران و مدیر نگارخانه ترانه باران در ارزیابی دومین حراج باران گفت:رشد نسبتاً مطلوبی در استقبال از آثار خطی و خوشنویسی نسبت به سال گذشته داشتیم که برای ما ادامه‌ی این راه دشوار را امیدوار کننده‌تر می‌کند.

وی افزود: امیدوارم بتوانیم در جهت اهداف فرهنگی و اقتصادی ١٤٠٤ کشور گامی مؤثر هر چند کوچک برداشته باشیم.

رئیس حراج باران درخصوص دور آتی این حراج نیز گفت: (در دور آتی مراسم طبق روال دوره‌های قبل به یکی از مفاخر هنر خوشنویسی اهدا خواهد شد و با ارائه‌ی آثاری ارزشمند دوستداران و علاقه مندان می‌توانند با خرید و نگهداری از آن‌ها نقشی اساسی در این حرکت هرهنگی-اقتصادی داشته باشند).

لازم به ذکر است برای خرید آثار فروش نرفته در این حراج می‌توان به مدت یک هفته به سایت «آرتیبیشن» مراجعه نمود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار