آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۵۱۵۹

بازگشت ۱۰ خانواده سوری از مرز اردن به منازل خود در حمص

ارتش سوریه امنیت مسیری را تأمین کرد که ۱۰ خانواده سوری از اردوگاه الرکبان در مرزهای این کشور با اردن به شرق استان حمص طی کردند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، اردوگاه «الرکبان» واقع در نزدیکی مرزهای سوریه و اردن ده‌ها هزار آواره سوری را در خود جای داده است.

روز یکشنبه، ارتش سوریه امنیت ۱۰ خانواده سوری را که جمعا ۷۰ نفر بودند تأمین کرد تا بتوانند این افراد از الرکبان خارج شوند.

خبرنگار سانا در حمص گزارش داد که این افراد، پس از تأمین امنیت آنان از سوی ارتش سوریه، به روستاهای خود واقع در ریف شرقی استان حمص بازگشتند.

بیشتر افرادی که از الرکبان به این روستا‌ها بازگشته اند، زنان و کودکان بودند.

افراد غیر نظامی سوری از ترس گروهای تروریستی-تکفیری، از منطقه بادیه سوریه به سمت الرکبان گریخته بودند، ولی ارتش سوریه پس از بیرون راندن تروریستها، امنیت و ثبات را به این مناطق بازگرداند.

وضعیت معیشتی در اردوگاه الرکبان به خاطر سیطره گروههای تروریستی تحت حمایت آمریکا بر مناطق اطراف این اردوگاه، بسیار وخیم است؛ به گونه‌ای که تروریست‌ها اجازه ورود دارو و مواد غذایی به این اردوگاه را نمیدهند.

ارتش سوریه چندی پیش نیز ۲۵ غیر نظامی سوری را که از سوی داعش در منطقه بادیه ربوده شده بودند، به منازل خود در شهر «القریتین» بازگرداند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار