آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۶۳۲۴

میشل عون: تغییر اشخاص مهم نیست/ آینده خوبی در انتظار است

رئیس جمهور لبنان تاکید کرد که این کشور‌ روز‌های سختی را پشت سر گذاشته و آینده خوبی در انتظار آن است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از التیار، میشل عون رئیس جمهور لبنان در دیدار با نمایندگان جمعیت‌های لبنانی در کشور‌های خارجی گفت:هر کسی که قبلا به لبنان آمده باشد امروز می‌بیند که ما روز‌های سختی را پشت سر گذاشتیم تمام این مسیر پوشیده از سختی و عذاب بود.

وی در ادامه گفت: ما امروزه میراث گرانقدری از گذشته داریم و مبارزه می‌کنیم تا آن به نسل جدید نیز برسد و نحوه تفکر عوض شود چرا که تغییر اشخاص مهم نیست بلکه نحوه فکر کردن مهم است.

وی در ادامه افزود: ما در مسیر درست گام برداشته ایم و ممکن است سختی‌های پیش رو باعث سنگ اندازی در این مسیر شود. آینده لبنان از گذشته این کشور بهتر خواهد بود. هرچقدر که در مسیرمان سختی ببینیم کشورمان را خواهیم ساخت.

عون تصریح کرد: ما در آینده نزدیک می‌توانیم اوضاع اقتصادی را شکوفا کنیم. من شما را دعوت به بازگشت به کشور می‌کنم. اوضاع گردشگری نیز بهبود یافته چرا که امنیت که اساس گردشگری است بهبود یافته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار