آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۷۴۰۴
برای اولین بار در دانشگاه؛

اختراع استاد دانشگاه سمنان ثبت بین‎‌المللی شد

عضو هیات علمی دانشکده شیمی دانشگاه سمنان موفق شد اولین US Patent این دانشگاه را با عنوان غشای مخلوط نانوکامپوزیتی به ثبت برساند.
اختراع استاد دانشگاه سمنان ثبت بین‎‌المللی شد
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی عموزاده، عضو هیات علمی دانشکده شیمی دانشگاه سمنان موفق شد اولین US Patent این دانشگاه را به ثبت برساند.
 
عنوان این اختراع که در کشور آمریکا به ثبت رسیده  Nanocomposite Blend Membrane (غشای مخلوط نانوکامپوزیتی) است که توسط دانشگاه صنعتی امیرکبیر و  علی عموزاده  به ثبت رسید.
 
عموزاده از مخترعان این اختراع با بیان اینکه پیل‌های سوختی منبع پاک انرژی برای بشر هستند که هر روز توجهات بیشتری را به خود معطوف می‌کنند گفت:: با توجه به اینکه ساختار غشا در پیل‌های سوختی نقشی اساسی در بازدهی این گونه پیل‌ها دارد، تقریبا یک سال است که بر روی این موضوع مشغول تحلیل و بررسی علمی هستیم.
 
وی با اشاره به اینکه دانشکده شیمی دانشگاه سمنان و گروه تحقیقاتی وی یکی از پیشتازان اصلاح سطح نانو ذرات است که به عنوان کاتالیزور‌های شیمی استفاده‌های فراوان دارند، افزود: با به کار بردن برخی از این نانو ذرات اصلاح سطح شده در ساختار پلیمری غشای پیل سوختی، افزایش بسیار قابل توجهی در بازدهی آن‌ها ایجاد شد که ثبت اختراع بین المللی فوق الذکر اولین حاصل این گونه فعالیت هاست.
 
این عضو هیات علمی دانشگاه سمنان از فعالیت دیگر این دانشکده برای ثبت اختراع دوم این دانشگاه در سطح بین المللی خبر داد و تصریح کرد: خوشبختانه US Patent دوم که تمامی مراحل ساخت نانوکامپوزیت در دانشگاه سمنان و در قالب پروژه ارشد به انجام رسیده نیز در شرف ثبت نهایی است.
 
عمو زاده با بیان اینکه ثبت اختراع بین اللملی مراحل پیچیده تری نسبت به ثبت اختراع در داخل کشور دارد، بیان داشت: افزایش قابلیت تجاری سازی اختراع و ارزآوری از مزایای ثبت اختراع در سطح بین المللی است.  باتوجه به این شرایط، تعداد اندکی از دانشگاه‌ها دارای ثبت اختراع بین المللی هستند و دریافت آن نشان دهنده توانمندی بالای علمی آن دانشگاه است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار