آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۷۴۸۰

تصاویر/ دستگیری ۵۱۰ نفر بعد از آتش زدن ۱۰۳۰ خودرو در فرانسه

پلیس فرانسو بعد از خشونت‌ها در این کشور و آتش زده شدن ۱۰۳۰ خودرو، دست‌کم ۵۱۰ نفر را دستگیر کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، منابع خبری می‌گویند پلیس فرانسه در آستانه تحویل سال جدید، با چالشی برای کنترل بی‌نظمی و آشوب‌ها در سراسر این کشور رو به رو شد.

رسانه‌های مختلف فرانسوی گزارش داده‌اند در شب تحویل سال جدید در منطقه «شامپینی سور- مار»، در حومه جنوب شرقی فرانسه حدودا ۲۰۰ جوان که در یک سوله به صورت غیر قانونی تجمع کرده بودند با حمله به نیرو‌های پلیس دو تن از آنان را زخمی کردند.

زخمی شدن دو پلیس
این دو پلیس بر اثر ضربات وارده از ناحیه کمر و صورت زخمی شده‌اند. این حمله تأسف عمومی و اعتراض نیرو‌های پلیس را به همراه داشته و با واکنش مقامات فرانسوی (الیزه و وزارت کشور) مواجه شده است. وزارت کشور فرانسه به تاکید الیزه دستور داده است تحقیقاتی در باره عاملین این حمله انجام شود.

همکاران پلیس‌های مجروح شده با تجمع در روز سه شنبه در محل حادثه خواهان رسیدگی به این موضوع شده‌اند. تجمع‌های دیگری در دیگر شهر‌های فرانسه از سوی نیرو‌های پلیس برای ابراز همراهی و حمایت معنوی از همکاران آسیب دیده‌شان برگزار شده است.

برخی از مهاجمین تصاویر ویدئویی برداشته شده با تلفن‌های همراه خود را روی شبکه‌های اجتماعی قرار دادند. رسانه‌های فرانسوی با یک جوان حاضر در محل به نام «علی» که در زمان حمله به کمک پلیس‌ها آمده و آن‌ها را از زیر ضربات مهاجمین بیرون آورده است مصاحبه کرده و مشاهدات وی از صحنه را مخابره کرده‌اند. در این فیلم‌ها، چندین بار صدای مهاجمین شنیده می‌شود که می‌گویند «بزنیدشان».
 

به گزارش شبکه یک تلویزیون فرانسه، در پی این واقعه رئیس جمهور فرانسه با وزیر کشور در عصر روز سه شنبه دیدار و دستور موکد داده است تحقیقاتی در این باره تا رسیدن به نتیجه نهایی ادامه داشته باشند. محله مزبور از مناطقی می‌باشد که باند‌های بزهکاری جوانان به وفور فعال می‌باشد.

به گزارش هفته نامه اکسپرس، «ژرارد کولومب»، وزیر کشور فرانسه در گفتگویی با «رادیو اروپا یک» اعلام کرد تدابیری در حال اتخاذ است تا به این اقدامات خشن پایان داده شود. «از جمله این اقدامات، تقویت نیرو‌های پلیس، و بر اساس وعده رئیس جمهور، ایجاد پلیس امنیت روزانه می‌باشد. علاوه بر این وزارت کشور قصد دارد در این نوع مناطق حساس که مستعد بروز چنین حوادثی هستند تحولاتی بوجود بیاورد.

اتومبیل‌های به آتش کشیده شده
اکسپرس و دیگر رسانه‌های فرانسوی می‌گویند در شامگاه یکشنبه تعداد ۱۰۳۰ اتومبیل در شهر‌های مختلف فرانسه به آتش کشیده شده و در همین ارتباط ۵۱۰ نفر دستگیر شده‌اند. به گزارش بیانیه وزارت کشور، در درگیری‌های مختلف این شب همچنین هشت پلیس و سه نیروی ژاندارم زخمی شده‌اند.
 
تصاویر/ دستگیری ۵۱۰ نفر بعد از آتش زدن ۱۰۳۰ خودرو در فرانسه
وزارت کشور فرانسه برای تامین امنیت و آرامش شب‌های سال جدید (۲۰۱۸) تعداد ۱۴۰ هزار نیروی پلیس، ژاندارم، آتش نشان، نیروی امنیتی لباس شخصی، و همچنین نیرو‌های امدادی را از دور روز قبل از مراسم سال جدید به حالت آماده‌باش فعال در آورده بود.
 
تصاویر/ دستگیری ۵۱۰ نفر بعد از آتش زدن ۱۰۳۰ خودرو در فرانسه
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار