آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۷۴۹۷
واشنگتن فری بیکن گزارش داد

تلاش مقامات آمریکا برای تشدید اغتشاشات در ایران

فری بیکن در گزارشی اعلام کرد رئیس جمهوری آمریکا و معاون وی از هیچ اقدامی برای شعله ور کردن آتش ناآرامی‌ها در ایران چشم پوشی نخواهند کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از وبگاه واشنگتن فری بیکن، مقامات کاخ سفید در گفتگو با این وبگاه خبری اعلام کردند که مقامات بلندپایه دولت دونالد ترامپ تلاش می‌کنند تا هیچ فرصتی را برای شعله ور کردن آتش ناآرامی‌ها در ایران که در نهایت به سرنگونی حکومت در این کشور بینجامد، از دست ندهند.

به گفته این مقامات، در حالی که جهان نظاره گر این آشوب و اغتشاش در ایران است؛ دولت آمریکا آن را به مثابه فرصتی برای شعله ور کردن آتش ناآرامی‌ها می‌داند و بدین ترتیب، سیاست [دولت ترامپ]کاملاً با رویکرد دولت اوباما در سال ۲۰۰۹ در قبال ناآرامی‌ها در ایران متفاوت است.

یکی از مقامات بلندپایه دولت آمریکا در این باره گفت که اکنون دونالد ترامپ و «مایک پنس» معاون وی از نزدیک تحولات ایران را تحت نظر دارند و تلاش می‌کنند تا به دولت ایران هشدار دهند که «این [اعتراضات]تکرار ناآرامی‌های سال ۲۰۰۹ نخواهد بود».

در واقع، دولت ترامپ قصد ندارد آنچه را که به زعم آنها، شکست دولت اوباما در حمایت از آشوبگران در سال ۲۰۰۹ (۱۳۸۸) بود، تکرار کند.

یکی از مقامات ارشد دولت آمریکا روز سه شنبه در خصوص تحولات ایران به وبگاه فری بیکن گفت: «بر خلاف رویکرد منفعل و شکست خورده دولت اوباما در برابر اعتراضات در ایران، دونالد ترامپ و مایک پنس معاون وی برای جهان کاملاً روشن کرده اند که به معترضان آزادیخواه پشت نخواهند کرد»!

وی در ادامه افزود: «حمایت محکم و آشکار دولت ترامپ از معترضان یک چرخش ۱۸۰ درجه‌ای از رویکرد دولت اوباما است و به تهران این پیام را می‌رساند که این بار تکرار آشوب‌های سال ۲۰۰۹ نخواهد بود».

از سوی دیگر، پنس نیز به شدت تلاش می‌کند تا مطمئن شود که کاخ سفید گام‌های لازم را برای شعله ور کردن آتش ناآرامی‌ها در ایران که ممکن است به شکل گیری یک انقلاب (!) بینجامد، برمی دارد.

مایک پنس روز دوشنبه در یک پیام توئیتری نوشت: «تا زمانی که [ترامپ][رئیس جمهور]است و من [معاون رئیس جمهور]هستم؛ آمریکا اشتباه شرم آور گذشته را تکرار نخواهد کرد».

طبق اظهارات یک عضو کنگره آمریکا، مایک پنس همچنین رهبری و هدایت اقدامات در جهت حمایت از آزادی بیان (!) در ایران را برعهده دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار