آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۸۶۶۵
رئیس دانشگاه تبریز:

دانشجویان استعداد‌های درخشان بزرگترین سرمایه اجتماعی کشور هستند

رئیس دانشگاه تبریز گفت: دانشجویان استعداد‌های درخشان بزرگترین سرمایه اجتماعی کشور هستند و باید به خود افتخار کنند که خدواند متعال این توانمندی و ظرفیت برای خدمت به کشور را به آنان اعطا کرده است.

 

 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست مشترک هیات رئیسه دانشگاه تبریز، بنیاد نخبگان استان آذربایجان شرقی و گروه حمایت از استعداد‌های درخشان با حضور دانشجویان مشمول جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ با هدف حمایت‌های بیشتر برگزار شد.

رئیس دانشگاه تبریز مطرح کرد: دانشجویان استعداد‌های درخشان بزرگترین سرمایه اجتماعی کشور هستند و باید به خودتان افتخار کنید که خدواند متعال این توانمندی و ظرفیت برای خدمت به کشور را به شما اعطا کرده است.

محمدرضا پور محمدی افزود: عنوان دانشجوی نمونه و برتر برند دانشگاه و دانشجویان است و باید برای حفظ آن و رسیدن به درجه بالاتر نباید از هیچ کوششی دریغ کرد.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر با توجه به وضعیت اقتصادی و اجتماعی، بیش از هر زمان دیگر به افراد با استعداد و نخبه نیاز است و از این رو ضروری است ضمن حمایت‌های لازم از شما دانشجویان با استعداد، برای رسیدن به موفقیت‌های دیگر در حد توان سرمایه گذاری لازم صورت گیرد.    

مهرداد امامی، رئیس بنیاد نخبگان استان آذربایجان شرقی نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های مجموعه مذکورگفت: بنیاد نخبگان همچون لوکوموتیوی است که هر کسی می‌تواند سوار آن بشود به شرط اینکه افراد با استعداد و نخبه‌ای در سطح ملی بوده و آن تاثیرگذاری لازم را داشته باشند.

رئیس بنیاد نخبگان استان آذربایجان شرقی تصریح کرد: هم اکنون این بنیاد از افرادی حمایت می‌کند که در سطح ملی و جهانی در رشته و تخصص خود برتر بوده و یقینا درآینده فردی موفق و تاثیرگذار برای جامعه خواهند بود.

مهرداد امامی بیان کرد: شما دانشجویان با استعداد برتر و سرمایه‌های بزرگ کشور هستید، در واقع نیروی محرکه توسعه کشور در جنبه‌های مختلف به شما وابسته است و ما مسئولان و دستگاه‌های متولی نیز در حد توان از شما حمایت خواهیم کرد.

حمید احمدی رئیس گروه حمایت از استعداد‌های درخشان دانشگاه تبریز نیز در این آیین با ارایه گزارشی از روند وضعیت این گروه به تاریخچه، رسالت و وظایف گروه حمایت از استعداد‌های درخشان، بهبود فرایند اطلاع رسانی و احیای شورای استعداد‌های درخشان، پذیرش دانشجو بدون آزمون در مقاطع تحصیلات تکمیلی، المپیاد علمی استعداد‌های درخشان و به نحوه اهدای جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان پرداخت.

رئیس گروه حمایت از استعداد‌های درخشان دانشگاه تبریز خاطر نشان کرد: در حال حاضر در دانشگاه تبریز حدود ۵۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی عضو این گروه هستند.

 بنابراین گزارش: در این نشست همچنین جمعی از دانشجویان استعداد درخشان و نخبه دانشگاه تبریز به ارایه نکته نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار