آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۸۹۹۶

ترامپ: در انتخابات ۲۰۲۰ اُپرا را شکست می‌دهم

در حالی که هنوز اعلام نامزدی مجری مشهور آمریکایی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ تایید نشده است، دونالد ترامپ از شکست وی در انتخابات سخن گفت!
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از نشریه فورچون، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به تازگی وارد دومین سال ریاست جمهوری اش شده است؛ اما بسیار مصمم است که در دوره دوم انتخابات هم می‌تواند رقبایش را شکست دهد.

به دنبال بوجود آمدن شایعاتی درباره احتمال نامزدی «اپرا وینفرری»، سرشناس‌ترین مجری تلویزیونی آمریکا و جهان برای انتخابات ریاست جمهوری آتی این کشور، ترامپ روز گذشته (سه شنبه) اعلام کرد می‌تواند وی را در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ شکست دهد.

ترامپ در گفتگو با خبرنگاران در داخل کاخ سفید در این خصوص گفت: «بله. من اپرا را شکست می‌دهم. با اپرا، اوضاع خیلی جالب خواهد شد. من او را خیلی خوب می‌شناسم. من اپرا را دوست دارم. او را خیلی خوب می‌شناسم. اما فکر نمی‌کنم او برای انتخابات آتی نامزد شود.»

به دنبال سخنرانی جنجالی و تأثیرگذار اپرا در مراسم گلدن گلوب و حمایت وی از زنانی که مورد آزار جنسی قرار گرفته اند، بسیاری از مردم به این فکر افتادند که چرا اپرا نامزد انتخابات آتی آمریکا نشود؟ یکی از دوستان صمیمی اپرا هم در این خصوص گفت: او قطعا این کار را خواهد کرد. این کار بستگی به تصمیم مردم دارد.

این در حالی است که تاکنون خود اپرا این خبر را نه تکذیب و نه تأیید کرده است. کاخ سفید هم روز دوشنبه در واکنش به این اخبار اعلام کرد: ما از این چالش استقبال می‌کنیم. چه این شخص اپرا وینفری باشد و چه هر کس دیگر.

کاخ سفید روز گذشته هم بار دیگر در بیانیه‌ای اعلام کرد: اگر اپرا وینفری بخواهد در انتخابات شرکت کند، باید مواضع سیاسی خود را مشخص کند و دولت ترامپ مسلما بسیاری از رقبا را شکست خواهد داد.

دونالد ترامپ خودش شخصا بار‌ها اپرا وینفری را تحسین کرده است. وی در سال ۱۹۹۹ پیش از اینکه وارد عرصه سیاست شود در جایی گفته بود که اگر در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۰۰ شرکت کند، اپرا را به عنوان معاون خود برمی گزیند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار