آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۹۲۷۰

واشنگتن از طریق عربستان ما را از 'معامله قرن' مطلع کرده بود

'احمد المجدلانی'عضو کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین (ساف)در باره طرح دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا معروف به «معامله قرن» در مورد فلسطین گفت: آمریکا این طرح را به عربستان ارایه کرده و ریاض نیز مقامات فلسطین را از آن مطلع کرده بود.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، وی در گفت و گو با این شبکه گفت: وجود این معامله درباره فلسطین صحت دارد و آمریکا از طریق عربستان این طرح را به مقامات فلسطینی پیشنهاد داده است.
وی در خصوص موضع عربستان در قبال این معامله گفت که این کشور هنوز موضع خود در این خصوص را اعلام نکرده و این مسئله را به مقامات فلسطینی واگذار کرده است.
وی درباره تصمیم اخیر «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا در مورد قدس تصریح کرد: این تصمیم، مقدمه‌ای برای پایان دادن به آرمان فلسطین و تشکیل کشوری به همین نام و نیز تشکیل ائتلافی میان اعراب و اسرائیل ضد ایران است.
این عضو سازمان آزادیبخش تاکید کرد که واشنگتن در روند صلح فلسطین و اسرائیل، میانجی بی‌طرفی نبوده است.
وی افزود: از کشور‌های عربی خواسته‌ایم روابط خود را با کشور‌هایی که قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت می‌شناسند از جمله آمریکا، قطع کنند.
المجدلانی گفت: اگر این اقدام شکل نگیرد کشور‌هایی زیادی قدس را به عنوان پایتخت رژیم اسرائیل به رسمیت خواهند شناخت.
ترامپ ۱۵ آذر امسال شهر قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی اعلام کرد و خواستار انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس شد.
رسانه‌ها گزارش دادند که سلمان بن عبدالعزیز پادشاه سعودی به محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به منظور پذیرش محور‌ها و اصول 'معامله قرن' فشار وارد کرده است.
میدل ایست آی انگلیس در گزارشی نوشت «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان طی دیدار اخیر خود با «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در «ریاض» از وی خواسته از «طرح صلح» تحت نظارت آمریکا موسوم به «معامله بزرگ قرن» حمایت کند.
بن سلمان از محمود عباس خواست که «مایک پنس» معاون رئیس جمهوری آمریکا که قصد داشت از منطقه دیدار کند، استقبال به عمل آورد، اما تشکیلات خودگردان هفته گذشته از او استقبال نکرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار