آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۹۳۶۲

آمریکا ۱۰۰۰ نظامی جدید و پهپاد به افغانستان اعزام می‌کند

براساس گزارش‌های موجود، وزارت دفاع آمریکا قرار است ۱۰۰۰ نظامی و مربی جدید را به عنوان بخشی از برنامه دولت واشنگتن در افزایش نیروهایش در افغانستان به این کشور اعزام کند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از شبکه خبری راشاتودی، تا اول فوریه سال جاری میلادی، اعضای تیپ کمکی ارتش آمریکا از منطقه "فورت بنینگ" در جورجیا قرار است در قالب نیرو‌های مشاور به افغانستان بروند و به نیرو‌های امنیت ملی این کشور کمک کنند. استقرار آن‌ها تعداد نیرو‌های آمریکایی در افغانستان را به ۱۴ هزار تن می‌رساند.

مقام‌های ارتش آمریکا به وال استریت ژورنال گفته‌اند که پنتاگون امیدوار است در فصل بهار که زمان آغاز عملیات شبه‌نظامیان است، حضور نیرو‌های آمریکایی را در این کشور جنگ زده افزایش دهد.

ارتش آمریکا علاوه بر اعزام نیرو برای آموزش و همکاری با ارتش افغانستان برای مقابله با داعشی‌هایی که از سوریه و عراق گریخته‌اند و اکنون به دنبال قدرت گرفتن در افغانستان هستند، می‌خواهد هلیکوپتر، خودرو‌های زرهی و سایر تجهیزات نظامی به این کشور ارسال کند.

همچنین یگان بزرگی از پهپاد‌های مسلح و غیرمسلح نیز به افغانستان اعزام می‌شود و به مشاوران نظامی آمریکایی امکان نظارت، جمع آوری اطلاعات و شناسایی را می‌دهد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در اوت ۲۰۱۷ اعلام کرد که ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ نیروی نظامی را به افغانستان می‌فرستد و تلاش دارد تا به پیروزی قاطعی در جنگ علیه شبه‌نظامیانی بپردازد که ۱۵ سال است با آن درگیر است.

کاخ سفید در بخشی از این استراتژی، برخی از تصمیم گیری‌ها درباره افغانستان را بر عهده ژنرال‌های نظامی خود گذاشته است. به طوری که ژنرال جان نیکلسون، فرمانده نیرو‌های آمریکایی در افغانستان ماه گذشته میلادی به خبرنگاران گفت که به دنبال حضور بیشتر نیرو‌های آمریکایی در افغانستان در ماه‌های آتی است، اما به جزئیات آن اشاره نکرد.

در دسامبر ۲۰۱۷، کاخ سفید تعداد نیرو‌های آمریکایی مستقر در افغانستان را در گزارش نیم سالانه خود حذف کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار