آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۲۰۴۸

هنیه: اگر بالفور سرآغاز تشکیل اسرائیل بود تصمیم ترامپ پایان کار این رژیم است

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس گفت: همانطور که وعده بالفور سرآغاز تشکیل اسرائیل بود، تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، سرآغاز پایان کار این رژیم خواهد بود.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر، گزارش داد: اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس گفت: به ملت فلسطین در داخل و خارج برای متحد شدن در مسئله قدس درود می‌فرستم.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، گفت: همانطور که چالش‌ها را می‌بینیم باید فرصت‌ها را هم در نظر بگیریم. همانطور که وعده بالفور سرآغاز تشکیل اسرائیل بود، تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، سرآغاز پایان کار این رژیم خواهد بود. تصمیمات اخیر آمریکا و اسرائیل، پایانی بر آنچه روند صلح در منطقه خوانده می‌شد است.

هنیه، ترور نافرجام محمد حمدان یکی از مسئولان این جنبش در لبنان را محکوم کرد و گفت: از لبنان برای شناسایی عاملان این ترور قدردانی می‌کنیم. اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی همچنان نماد پایداری و پایبندی به حق بازگشت آوارگان به فلسطین تاریخی، باقی خواهد ماند. موساد را مسئول این ترور نافرجام در صیدا می‌دانیم.

اسکان آوارگان یا تعیین وطن جایگزین برای فلسطینی‌ها را رد می‌کنیم
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در ادامه، گفت: ملت فلسطین که در دهه ۱۹۵۰ طرح اسکان خود در صحرای سینا را ناکام گذاشت می‌تواند دیگر طرح‌ها را هم ناکام بگذارد. تصمیمات اخیر علیه قدس و مسئله آوارگان فلسطینی برای نابود کردن مسئله فلسطین است. تصمیمات شتابزده‌ای که با توافق آمریکا و اسرائیل اتخاذ می‌شود، تهدید تاریخی برای مسئله فلسطین است. دولت آمریکا تلاش می‌کند همه منطقه را به خدمت اسرائیل و امنیت این رژیم درآورد.
هنیه افزود: آمریکا دیگر میانجی بیطرفی برای آنچه روند صلح خوانده می‌شود نیست. اشغالگران باید برخورد نامناسب با اسیران فلسطینی را متوقف کنند. اسکان آوارگان یا تعیین وطن جایگزین برای فلسطینی‌ها به ضرر هر کشور عربی را رد می‌کنیم و برای ناکام گذاشتن این توطئه در کنار برادران اردنی هستیم. هرگز تشکیل کشور فلسطین در یک سرزمین عربی چه مصر و چه اردن را نمی‌پذیریم.

به گزینه مقاومت و به رسمیت نشناختن رژیم صهیونیستی پایبند هستیم
هنیه افزود: تصمیمات اخیر آمریکا، همه مقدمه چینی‌ها در منطقه را برای به رسمیت شناختن اسرائیل بود، از بین برد. تصمیمات اخیر آمریکا و اسرائیل، مسلمانان و مسیحیان را درباره حمایت از مسئله قدس و فلسطین متحد کرد. دیگر چیزی با عنوان اسلو یا روند صلح وجود ندارد. مسئله قدس مورد توافق همه فلسطینی هاست و هیچ کسی در این باره بحثی ندارد. به گزینه مقاومت و به رسمیت نشناختن رژیم صهیونیستی پایبند هستیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار