دبیرکل جمعیت ایثارگران گفت: از رییس جمهور تقاضا داریم کسانی که به اقتصاد مقاومتی اعتقاد ندارند و میگویند ما نمیتوانیم یک آبگوشت بزباش درست کنیم را کنار بگذارد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدجواد عامری دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی صبح امروز (پنجشنبه) در هفتمین کنگره این جمعیت با بیان اینکه یکی از شعارهای کنگره امروز، وحدت نیروهای انقلابی و انسجام ملی است، اظهار کرد: وحدت یکی از ارکانی بود که باعث شد در انقلاب پیروز شویم.
وی با بیان اینکه در اصول وحدت اختلافی وجود ندارد افزود: در اسلام، محور وحدت مشخص شده است و در تاریخ انقلاب هم نیروهای انقلاب با وحدت خود موتور محرکه بودند.
عامری با اشاره به تعریف رهبر معظم انقلاب درباره وحدت مبتنی بر "نبودن تفرقه، درگیری و کشمکش" گفت: اگر همین نکات اولیه را رعایت کنیم، دیگر نمیبینیم که برخی مسئولین دعواهایشان را وارد کف جامعه کنند؛ این به صلاح نیست. بهتر است که ما از درگیری پرهیز کنیم.
وی تصریح کرد: ما به وحدت به چشم تاکتیک نگاه نمیکنیم. نیروهای انقلاب اصول و هدف یکسانی دارند. ما وحدت را فقط در انتخابات نمیبینیم. در همه عرصهها وحدت باید وجود داشته باشد.
عامری با بیان اینکه نیروهای انقلاب باید با هم وحدت داشته باشند گفت: نیروهای انقلاب باید افق دید مقام معظم رهبری را در نظر بگیرند و با آن وارد صحنه شوند. هر جا تفرقه ایجاد شود، دشمن از همان جا وارد میشود.
وی با اشاره به سازوکار جبهه مردمی در انتخابات گفت: هر سازوکاری نقاط ضعف و قوتی دارد، اما نباید اصل آن زیر سوال برود. باید از تجربیات استفاده شود، اما چون نگاه ما به وحدت ابزاری نیست، باید وحدت را در آینده در نظر داشته باشیم.
به گفته عامری، مردم رکن اصلی نیروهای انقلاب هستند و نیروهای انقلاب باید نقش نخ تسبیح را بازی کنند و به دنبال این باشند که مردم پای کار باشند تا بتوانیم به اهداف کلان انقلاب دست پیدا کنیم.
دبیرکل ایثارگران گفت: امیدواریم گلایههای کوچک باعث نشود که ما اصل وحدت را کنار بگذاریم. متاسفانه برخی دوستان از سر خیرخواهی نقاط ضعف را میبینند، اما نقاط قوت را نمیبینند.
عامری با اشاره به اصل عقلانیت و اخلاق مداری گفت: آفتی که جامعه ما را تهدید میکند، این است که محافظه کاری با عقلانیت یکی دیده میشود. در جریان بحران سوریه و عراق، عدهای میگفتند که ما به اینها چه کار داریم؛ ما باید به مسائل خود بپردازیم!
وی در ادامه تاکید کرد: در کل جهان التهاب و بمب گذاری وجود دارد؛ شاید همه اینها برای ایران باشد، اما ما به خاطر پیروی از تدابیر رهبر معظم انقلاب، توانسته ایم این امنیت را در کشور داشته باشیم.
عامری با طرح سئوالی مبنی بر اینکه چه کسی را در مبارزه با فقر و فساد تبعیض بهتر از مقام معظم رهبری داریم؟ اظهار کرد: چه کسی در فتنه ۸۸ از آرای مردم حمایت کرد؟ وقتی نگاه ایشان به رای مردم، حق الناس بود، دیگر هیچ کس نتوانست کاری بکند. ایشان اگر مصلحتی برای مردم باشد، تا پای جان میایستند.
وی افزود: در فتنه ۹۶ برای اولین بار دیدیم که در میان داخلی ها، اپوزیسیون نداشتیم؛ شاید دیده بودند هر کسی بخواهد علیه نظام کاری کند، با قدرت جلوی او گرفته میشود.
دبیرکل جمعیت ایثارگران با بیان اینکه مقام معظم رهبری بارها فرمودند: راه حل مشکلات کشور توسل به اقتصاد مقاومتی است گفت: چه کسی در این زمینه کار کرد؟ فقط در حد حرف باقی ماند.
دبیرکل جمعیت ایثارگران تصریح کرد: چرا از تولید داخل حمایت نمیشود؟ بیشترین خرید متعلق به مراکز دولتی است. اگر به توان داخلی اعتقاد داشته باشیم، بسیاری از مشکلات حل میشود.
عامری ادامه داد: ما در ایام تحریم، ۱۰ فاز از پارس جنوبی را افتتاح کردیم، اما الان باید ناز شرکتهای اروپایی و صهیونیستی را بکشیم؛ بعد آنها تازه به ما میگویند اگر آمریکا اجازه بدهد! چرا این طور است؟ چون اعتقادی به توان داخلی وجود ندارد.
دبیرکل جمعیت ایثارگران تصریح کرد: متاسفانه امروز زمزمههایی درباره مذاکره پیرامون مسائل امنیتی و موشکی شنیده میشود. ملت ایران، هیچ گاه حاضر نمیشود سر مسایل امنیتی مذاکره کند؛ چون نتیجه را دیده است.
عامری گفت: از رییس جمهور تقاضا داریم کسانی که کارشان را انجام نمیدهند و به اقتصاد مقاومتی اعتقاد ندارند و میگویند ما نمیتوانیم یک آبگوشت بزباش درست کنیم را کنار بگذارد.
وی ادامه داد: باید عیدی ۴۰ سالگی انقلاب، بازنشستگی مسئولانی باشد که کاری نمیکنند. ما از طرح اتاق شیشهای روحانی حمایت میکنیم. اگر با فقر و فساد و تبعیص برخورد شود، کسی نمیتواند از مطالبات مردم سواستفاده کند.
عامری با اشاره به حوادث اخیر در کشور گفت: اعتقاد دارم آن کسانی که در حوادث اخیر برای رضاخان شعار میدادند، بسیار "پرت" هستند. دستاوردهای قبل و بعد از انقلاب اصلا قابل قیاس نیست. برخی، قطر و امارات را مثال میزنند؛ اینها که اصلا تولید ندارند. اگر یک تلنگر در منطقه ایجاد شود این کشورها از بین میروند.