آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۳۷۲۶

وال استریت ژورنال: دلیل بازداشت شاهزادگان مخالفت با اصلاحات بن سلمان بود

روزنامه وال استریت ژورنال نوشت که کمپین محمد بن سلمان برای مبارزه با فساد با درخواستش از ثروتمندان برای حمایت مالی از دولت آغاز شد و زمانی که آن‌ها درخواست وی را رد کردند، او نیز تدابیر شدیدی را لحاظ کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه وال استریت ژورنال در ادامه نوشت: محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان این افراد را روانه هتل ریتز کارلتون ریاض کرد و به آن‌ها اتهام رشوه‌گیری و برچسب‌های دیگر زد و برای یک تسویه حساب مالی بر آن‌ها فشار آورد.

ولید بن طلال یکی از بازداشت‌شدگانی است که روز شنبه آزاد شد. او از ثروتمندترین افراد جهان محسوب می‌شود که به گفته مسؤولان عربستانی با تسویه حساب مالی و واگذاری سهام شرکتش در ازای آزادی موافقت کرده است.

بکر بن لادن، از دیگر بازداشت شدگان و ولید الابراهیم، صاحب شبکه تلویزیونی ام بی سی نیز آزاد شدند. یک مسؤول عربستانی گفت که آن‌ها اسنادی را امضا و به اشتباهاتشان اذعان کرده‌اند.

مسؤولان عربستانی از ولید بن طلال برای آزادی‌اش شش میلیارد دلار خواستند، اما معلوم نیست معامله وی با محمد بن سلمان شامل چه مبلغی بوده است. محمد الجدعان، وزیر دارایی عربستان هفته گذشته اعلام کرده بود، دولت به حدود ۱۰۰ میلیارد دلار از ۳۵۰ بازداشتی دست یافته است.

دولت عربستان عملیات سرکوب را مبارزه با فساد نامیده است درحالی که برخی این عملیات را تلاش محمد بن سلمان برای سیطره بر قدرت می‌دانند. بیل لو، از شرکت سرمایه‌گذاری گلف ماترز در لندن می‌گوید: محمد بن سلمان مقاومت نخبه اقتصادی و خاندان مالک را درهم شکست.

روزنامه وال استریت نوشت: پادشاه عربستان و پسرش پاییز دیدار‌های فشرده‌ای با نخبه‌های اقتصادی داشتند و از تجار خواستند در اصلاح اقتصاد و مدرنیزه سازی وضعیت جامعه نقش داشته باشند.

این روزنامه در ادامه نوشت: محمد بن سلمان از تجار و شاهزادگان خواست به هتل ریتز کارلتون بیایند، اما به جای دیدار با بن سلمان بازداشت شدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار