آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۳۸۵۷

آمریکا: کره‌ شمالی احتمالا تمامی قطعات یک موشک قاره‌پیما را در اختیار دارد

معاون رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا تاکید کرد، برنامه اتمی کره شمالی در ماه‌های اخیر پیشرفت‌هایی داشته، اما این کشور هنوز نشان نداده که تمامی قطعات یک موشک بالستیک قاره‌پیما از جمله کلاهک بازگشت مجدد به جو را در اختیار دارد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری رویترز، این اظهارات پل سلوا، ژنرال نیروی هوایی و معاون رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا ارزیابی‌های جیمز ماتیس، وزیر دفاع این کشور در ماه دسامبر سال ۲۰۱۷ میلادی را تایید می‌کند که در آن گفته بود موشک بالستیک قاره‌پمای کره شمالی تهدید قریب‌الوقوع برای آمریکا محسوب نمی‌شود.

ژنرال سلوا گفت: آنچه کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی هنوز نشان نداده که تکنولوژی‌های هدف‌گیری و ممانعت از ذوب شدن کلاهک در زمان بازگشت به جو و نیز وسیله بازگشت مجدد پایا به جو را در اختیار دارد.

وی که دومین مقام عالی‌رتبه ارتش آمریکا محسوب می‌شود افزود: این احتمال وجود دارد که کیم جونگ اون این تجهیزات را در اختیار داشته باشد و ما باید براساس این احتمال پیش برویم که او این تجهیزات را دارد، اما هنوز آن‌ها را رو نکرده است.

کره شمالی در نوامبر سال ۲۰۱۷ مدعی شد، با موفقیت نوع جدیدی از موشک بالستیک قاره‌پیما را آزمایش کرده که می‌تواند کل سرزمین آمریکا و کره جنوبی را هدف گیرد. کارشناسان مستقر در آمریکا در آن زمان اعلام کرده بودند با توجه به داده‌های به دست آمده از این آزمایش ظاهرا گفته‌های کره شمالی درست است.

ژنرال سلوا گفت: اگر درگیری صورت گیرد بعید است که آمریکا قادر باشد نشانه‌های اولیه پرتاب‌های موشکی کره شمالی قبل از پرتاب را دریافت کند.

وی افزود: از لحاظ فنی بعید است که ما نشانه‌ها و هشدار‌های اولیه را که قبل از هرگونه پرتاب موشکی به وجود می‌آیند دریافت کنیم مگر اینکه خوش شانس باشیم و تحرک مکانیزم پرتاب از سکوی پرتاب را متوجه شویم.

این ژنرال آمریکایی در ادامه گفت: با استفاده از موشک انداز‌های متحرک زمان هشدار برای آمریکا از یک ساعت به چند دقیقه کاهش یافته است. من مطمئنم اگر لازم باشد آمریکا قادر است کل تاسیسات موشکی اتمی کره شمالی را نابود کند.

ژنرال سلوا از اظهارنظر در رابطه با اینکه چند درصد ممکن است موشک‌های کره شمالی، آمریکا را دقیقا هدف قرار دهند، اجتناب کرد.

دولت واشنگتن اعلام کرده در رابطه با کره شمالی تمامی گزینه‌ها روی میز قرار دارد، اما مذاکره در رابطه با گزینه‌های نظامی به دنبال ازسرگیری مذاکرات میان کره شمالی و کره جنوبی در آستانه برگزاری المپیک زمستانی متوقف شده‌اند.

ژنرال سلوا گفت: بررسی اتمی جدید پنتاگون قرار است روز جمعه منتشر شود و آینده به روزرسانی اتمی را مشخص خواهد کرد و احتمالا شامل موشک‌های جدید مستقر بر زیردریایی‌ها خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار