معاون پژوهشی دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) گفت: تا کنون سه همایش با محوریت «فضای مجازی پاک» برگزار شده و مسئولیت برگزاری چهارمین همایش را دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) بر عهده گرفته است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیم دانشیفر، معاون پژوهشی دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) عنوان کرد: مقام معظم رهبری طی حکمی بر تشکیل شورای عالی فضای مجازی تاکید کردند و آثار چشمگیر شبکه جهانی اینترنت در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی، لزوم برنامهریزی و هماهنگی به منظور صیانت از آسیبهای ناشی از آن و بهرهگیری حداکثری از فرصتها در جهت ارائه خدمات گسترده و مفید به مردم را از دلایل اصلی ضرورت تشکیل شورای عالی فضای مجازی برشمردند.
دانشیفر ادامه داد: با توجه به اهمیت این موضوع، سازمان مردم نهاد (جمعیت توسعهگران فضای مجازی پاک) متشکل از افرادی دغدغهمند از جمله، فعالان حوزه فضای مجازی و اساتید دانشگاه تاسیس شد.
معاون پژوهشی دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) تصریح کرد: این جمعیت با هدف صیانت از ارزشهای فرهنگی و هنجارهای اجتماعی، آگاهی رسانی و آموزش کاربری صحیح فضای مجازی، حفظ، تحکیم و صیانت از بنیاد خانواده در فضای مجازی، بررسی چگونگی روابط فردی و اجتماعی در فضای مجازی، راهکارهای اقتصادی و کسب و کار حلال در فضای مجازی، ترویج فرهنگ سلامت مدارس و خانوادهها در فضای مجازی، شناسایی و بررسی فرصتها، تهدیدها و آسیبهای فضای مجازی و... تشکیل شده است.
وی بیان داشت: تاکنون سه همایش با محوریت «فضای مجازی پاک» به همت دانشگاههای شریف، شهید بهشتی و دفتر تبلیغات برگزار شده است و مسئولیت برگزاری چهارمین همایش فضای مجازی پاک را دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) بر عهده گرفته است.
دانشیفر با بیان اینکه، این همایش با همکاری پژوهشکده نوین شهر معنوی ثامن تدارک دیده شده است، خاطر نشان کرد: دکترین فضای مجازی پاک و آینده پژوهی تولید و عرضه محتوای پاک، شناسایی آسیبها، تهدیدها و فرصتها در فضای مجازی، فنآوری در خدمت فضای مجازی پاک و تولیدات فرهنگی، تدوین استانداردها، نظام ردهبندی تولید و رگولاتوری عرضه محتوای پاک در فضای مجازی از موضوعات و محورهایی است که در چهارمین همایش ملی «فضای مجازی پاک» مورد بررسی، هماندیشی، گفتمانسازی و تضارب آراء قرار میگیرد.
معاون پژوهشی دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)، گفت: این همایش در قالب دو جشنواره ایده پردازی تولید محتوای فضای مجازی پاک و جشنواره طراحی پوستر و کاریکاتور فضای مجازی برگزار میشود.
وی این همایش را فرصت مغتنمی برای ایجاد آشنایی با اندیشمندان، اساتید، متخصصان، مسئولان، سیاستگذاران، فعالان و عناصر مؤثر فرهنگی و اجتماعی و آگاهی از دیدگاهها و تلاشهای پژوهشی و عملیاتی در راستای تحقق فضای مجازی پاک بوجود میآورد، دانست.