آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۵۱۹۴

معاملات مسکن همچنان در رکود به سر می برد / افزایش نرخ مسکن اسمی و با دخالت مشاوران املاک بوده است

عضو کمیسیون عمران مجلس، با بیان اینکه معاملات مسکن در رکود به سر می برد، گفت: در همه جای دنیا قیمت مسکن با گذشت چند سال کاهش می یابد اما در کشور ما نرخ آن بدون توجه به سال ساخت رو به افزایش است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عبدالکریم حسین زاده با اشاره به برخی آمار منتشر شده در خصوص رشد ۴۰ درصدی نرخ مسکن در برخی مناطق تهران، گفت: برخی گمانه‌ها درباره افزایش نرخ مسکن گفته می‌شود، اما معاملات در رکود به سر می‌برد.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه شاید به صورت اسمی افزایش نرخ مسکن اعلام شده و مشاوران املاک در آن دخل و تصرفی داشته باشند، افزود: به مفهوم واقعی بازار مسکن بازار راکدی بوده و فروش واقعی در آن صورت نمی‌گیرد.

نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از نبود طرح جامع در حوزه سیاست گذاری برای مسکن، تصریح کرد: کشور باید از سرمایه‌ای بودن مسکن دور شده و به عنوان کالایی مصرفی با آن برخورد کند.

قیمت مسکن با گذشت چند سال از ساخت آن باید کاهش یابد
وی با اشاره به تجربه کشور‌های موفق در حوزه ساماندهی بازار مسکن، گفت: در همه جای دنیا قیمت مسکن با گذشت چند سال کاهش می‌یابد، اما در کشور ما نرخ مسکن بدون توجه به سال ساخت آن رو به افزایش است.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه معاملات مسکن باید به کانال خرید و فروش برای مصرف هدایت شود، افزود: در صورتی که مسکن به کالای مصرفی تبدیل شود به طور حتم رشد بی ضابطه نرخ‌ها و حبابی شدن قیمت را شاهد نخواهیم بود.

ضرورت تبدیل مسکن به کالای مصرفی
حسین زاده ادامه داد: راهکار مصرفی شدن مسکن این است که با نظارت دقیق قیمت خانه‌های چند سال ساخت همانند واحد‌های مسکونی نوساز لحاظ نشود.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: دولت باید ضمن سیاست گذاری در حوزه مسکن از نوسان شدید قیمتی که هیچ دلیل منطقی ندارد جلوگیری کند. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار