آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۵۷۱۸

آنفلوآنزا مدارس هنگ کنگ را تعطیل کرد

مقامات هنگ کنگ روز چهارشنبه دستور تعطیلی همه مهدکودک‌ها و مدارس ابتدایی را به علت شیوع آنفلوآنزا صادر کردند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری فرانسه، مقامات هنگ کنگ روز چهارشنبه دستور تعطیلی همه مهدکودک‌ها و مدارس ابتدایی را به علت شیوع آنفلوآنزا صادر کردند.
دولت هنگ کنگ اعلام کرد در مجموع ۱۱۱ نفر از اول ژانویه در هنگ کنگ به علت ابتلا به آنفلوآنزا جان باختند که ۹۲ نفر آن‌ها از افراد مسن بالای ۶۵ سال و دو نفرشان کمتر از ۱۸ سال بودند.
­کارشناسان بهداشتی هشدار دادند این همه‌گیری ممکن است هنوز به اوج خود نرسیده باشد.
یوئن کوئوک-یونگ میکروبیولوژیست به خبرنگاران گفت: «اگر ما این مشکل را همین الان حل نکنیم، بیم آن می‌رود که شاهد مرگ و میر بیشتری ناشی از این بیماری به ویژه در میان کودکان باشیم.»
به همین علت است که مقامات هنگ کنگ تصمیم گرفتند مهدکودک‌ها و مدارس ابتدایی را از روز پنجشنبه به منظور محدود کردن تماس‌ها بین کودکان و تلاش برای مهار شیوع آنفلوآنزا تعطیل کنند.
مؤسسات آموزشی به هر حال از هفته آینده به مناسبت سال نو چینی تعطیل خواهند بود.
رسانه‌های محلی از افزایش بیماران بستری در بیمارستان‌ها به علت آنفلوآنزا و کمبود پرسنل در بیمارستان‌ها خبر دادند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار