کد خبر:۶۶۶۰۷۰
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان:

بخش پیشگیری کلینیک تخصصی بیماران کلیوی زنجان افتتاح شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: افتتاح بخش پیشگیری کلینیک تخصصی بیماران کلیوی به لحاظ هزینه‌ای و تاثیرگذاری، کارآمد خواهد بود و امیدواریم بزودی شاهد بهره‌بردای از بزرگترین مرکز دیالیز خیرساز کشور هم باشیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پرویز قزلباش، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در سالن اجتماعات انجمن بیماران کلیوی این استان، با اشاره به افتتاح بخش پیشگیری کلینیک تخصصی بیماران کلیوی زنجان اظهار کرد: امروز شاهد بهره‌برداری  یکی از فاز‌های این نگرانی و دغدغه و ورود مردم عزیز و خیریه‌ها به حوزه سلامت هستیم، کمکی که برای دانشگاه است در کنار زحماتی که دوستان و همکاران دانشگاه در حوزه سلامت می‌کشند.

قزلباش ادامه داد: برای دانشگاه علوم پزشکی زنجان توفیق بسیار بزرگی است که شاهد باشد مردان و زنان بزرگ با نیت‌های عالی برای ارتقاء سلامت مردم دانشگاه را کمک می‌کنند و این را نمی‌شود با هیچ چیز ارزش‌گذاری کرد و دانشگاه ممنون و متشکر است از تمامی کسانی که در این راه قدم برداشته‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه یکی از توفیقات زنجان این است که در حوزه سلامت، خیرین بسیاری دارد تصریح کرد: به نوعی زنجان بهشت خیرین است و این نتیجه و اتفاق به سبب وجود مردان و زنان قوی و باانگیزه در زنجان است که توانستند اعتماد مردم را جلب کنند که این سرمایه بسیار بزرگ، نیازمند حفاظت و حمایت است و اگر این انگیزه خدشه‌دار شود؛ این شتاب و سرعتی که در حوزه خیرین در استان وجود دارد نیز دچار خدشه خواهد شد و امیدواریم که این اتفاق نیفتد.

وی با تاکید براینکه هر روز سرعت خیرین قویتر و پرشتاب‌تر در حیطه‌های مختلف خواهد شد، اظهار کرد: امروز شاهد حمایت خیرین از افتتاح بخش پیشگیری کلینیک تخصصی بیماران کلیوی زنجان هستیم و اگر ما امروز در بخش پیشگیری سرمایه‌گذاری بیشتری داشته باشیم، قطعا این هزینه‌ها روز به روز کاهش خواهد یافت.

قزلباش با اشاره به افتتاح بخش پیشگیری کلینیک تخصصی بیماران کلیوی زنجان، افزود: بخشی را افتتاح می‌کنیم که آموزشی و پیشگیری است و مهمترین بخش است، چراکه اقدام و سرمایه‌گذاری در این بخش دانشگاه را هم به لحاظ هزینه‌ای و تاثیرگذاری، کارآمدتر خواهد کرد و امیدواریم با سرمایه‌گذاری و زحماتی که خیرین در حوزه حمایت از بیماران کلیوی انجام دادند، به زودی شاهد بهره‌بردای از بزرگترین مرکز دیالیز خیرساز کشور هم باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهار داشت: در کنار این اقدامات، فعالیت‌های دیگری که انجمن بیماران کلیوی زنجان داشته است، قطعا افتخار بزرگی را نصیب حوزه سلامت و خیرین خواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه دست نیاز حوزه سلامت به سوی خیرین دراز است، اظهار امیدواری کرد و گفت: امیدواریم این حرکت‌های خیرین هر روز شتاب بیشتری بگیرد.

قزلباش با بیان اینکه همه حوزه‌های خیرین در کنار بحث آموزش و پیشگیری فعال هستند، افزود: به نظر می‌رسد در حوزه پژوهش جای خالی سرمایه‌گذاری گروه‌های خیرین همچنان خالی است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان ادامه داد: در دانشگاه حدود ۴۰۰ نفر اعضای هیات علمی در رشته‌های مختلف تخصصی و فوق تخصصی به عنوان یک سرمایه‌ای بزرگ در ۳۱ سال گذشته حضور دارند که روز به روز این حضور قوی‌تر خواهد شد.

وی با بیان اینکه واقعیت این است که دانشگاه به خاطر محدودیت‌های مالی در سال‌های اخیر در حوزه آموزش و پژوهش، از این سرمایه هیات علمی بزرگ به آن شکلی که دلخواه است نتوانسته استفاده کند، افزود: پیشنهاد دانشگاه این است و دوستان هم حتما کمک خواهند کرد، دانشگاه از این سرمایه علمی که دارد بهتر و پرشتاب‌تر استفاده کند و در حیطه‌های مختلف مثل حوزه سرطان، کلیوی، ام اس و دیابت، می‌توانیم از ظرفیت خیرین استفاده کنیم و نیروی انسانی علمی را هدایت کنیم به بخش تحقیقات در همین حوزه‌ها و به این شکل، خیرین در حوزه‌های مختلف در همان حوزه خودی، یک خط اعتباری را برای تحقیق و پژوهش در مورد بیماران آن حوزه اختصاص بدهند، مثلا در حوزه کلیوی بسیار جای تحقیقات است و تامین مواد، ابزار و نیروی هیات علمی هم برعهده دانشگاه است.

قزلباش با تاکید بر اینکه دانشگاه به هیچ وجه دنبال این نیست که پولی یا اعتباری در اختیار دانشگاه قرار داده بشود، بلکه خیرین در همان انجمن برای خود در چارچوب‌های پژوهشی خط اعتباری تعریف کنند و خروجی پژوهشی داشته باشند و خروجی را به اسم خودشان منتشر کنند و در این راستا، تامین نیروی انسانی برعهده دانشگاه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان تصریح کرد: یکی از مهمترین کار‌هایی که دانشگاه باید انجام دهد و امروز بحث آن جدی است، بحث بین‌المللی‌سازی است و همین ایده‌های خوب و این اقدامات ایثارگرانه در حیطه‌های مختلف می‌تواند ابعاد ملی، فرامنطقه‌ای و بین‌المللی پیدا کند.

وی در پایان یکی از بهترین و موثرترین راه‌ها را خروجی‌هایی عنوان کرد: در سطح بین‌الملل می‌شود آن‌ها را مطرح کرد و این خروجی‌ها، خروجی‌های سرمایه‌گذاری در حوزه پژوهش است که یک امر ماندگار و وسعت‌ده فعالیت حوزه‌های خیرین است که دراین خصوص دست نیاز دانشگاه به سوی خیرین دراز است.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار