آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۶۰۸۸
دارابی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

همه بیماری‌ها در کشور قابل درمان است/ ۹۰ درصد دارو‌ها در داخل کشور تولید می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همه بیماری‌ها در کشور قابل درمان است و ۹۰ درصد دارو‌ها در داخل کشور تولید می‌شود و نیازی به کشور‌های خارجی نداریم.
امید ملائی

محمدرضا دارابی محبوب، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: در حوزه بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در 40 سال گذشته اگر مقایسه ای از وضعیت قبل از انقلاب و حال داشته باشیم،می بینیم که پیشرفت هایی چشمگیری حاصل شده است که هم نمود داخلی دارد و هم نمود بین المللی و جهانی.

دارابی افزود: یک زمانی در کشور ما پزشکان هندی، پاکستانی، بنگلادشی و فیلیپینی به علت کمبود نیروی انسانی زیاد بودند و ما مجبور بودیم برای درمان مردم از وجود این پزشکان استفاده کنیم که نه فرهنگشان با فرهنگ ما جور بود و نه علمشان آنچنان علم مورد تاییدی بود، اما امروز در زمینه ی پزشکی  به حمدالله در همه رشته های تخصصی در داخل کشور تربیت نیرو داشتیم و از هرگونه نیروی خارجی بی نیاز هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: امروز می توانیم بگوییم، همه ی بیماری هایی که مردم به هر علتی در کشور دچارش می شوند در داخل کشور قابل درمان است و نیازی به اعزام بیماران به خارج از کشور نیست.

وی بیان کرد: البته به علت کثرت جذب دانشجو در رشته های پزشکی، مقداری افت آموزشی پیدا کردیم ولی باز هم فارغ التحصیلان ما در کشورهای مختلف جهان مورد تایید هستند و به راحتی در سایر کشورهای جهان پذیرش می گیرند.

دارابی خاطرنشان کرد: در بخش دارویی نیز امروز بیش از 90درصد داروها در داخل کشور تولید می شود و نیازی به کشورهای خارجی نداریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان با اشاره به ارتباطات بین المللی نیز گفت: ما در بخش علوم پزشکی در استان خراسان رضوی، 6استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد جزو یک درصد برتر دانشمندان دنیا هستند و این نشان از تایید علمی اساتید دانشگاه ما در جهان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار