آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۹۸۴۶

هشدار درباره سیطره سفیانی‌ها بر میادین نفتی کرکوک

یکی از سیاستمداران عراقی درباره طرح داعش با همکاری افرادی که وی آنها را سفیانی‌ها خواند برای سیطره بر میادین نفتی کرکوک هشدار داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از النهرین، «فوزی اکرم» از سیاستمداران ترکمانی درباره طرح داعش برای سیطره بر میادین نفتی کرکوک با همکاری افرادی که وی آن‌ها را سفیانی‌ها خواند، هشدار داد.

وی از دولت عراق خواست که اقدامات امنیتی لازم را از طریق احیای فرماندهی عملیات کرکوک با حمایت حشد شعبی به منظور تامین امنیت مناطق امنیتی با مرز‌های اقلیم کردستان و پاکسازی این مناطق از لوث داعش و جدایی طلبان به عمل آورد.

وی افزود: داعشی‌ها و جدایی طلبان در نزدیکی منابع نفت در داقوق، طوزخورماتو و کرکوک متمرکز شده اند و به دنبال ایجاد بی ثباتی در منطقه هستند و غیرنظامیان را با شیوه‌های مختلف جنایتکارانه تهدید می‌کنند. این‌ها مورد حمایت دشمنان عراق و عراقی‌ها برای شکست روند انتخابات تحت عنوان پرچم‌های سفید، سفیانی ها، جدایی طلبان و بازماندگان داعش هستند.

این درحالی است که برخی منابع از تقویت نیرو‌های امنیتی در استان کرکوک به دنبال کمین ضد حشد شعبی در منطقه السعدونیه که به کشته شدن ۲۷ نفر از عراقی‌ها انجامید، خبر داده بودند.

نجات حسین عضو شورای استان کرکوک در این باره گفت: دولت خطر را درک کرده است و از این همین رو بر شمار نیرو‌های امنیتی به ویژه در مناطق الدبس، التون الکبری در مجاورت الحویجه و الریاض افزوده است.

شایان ذکر است که قبلا منابع عراقی اعلام کرده بودند که تروریست‌ها در نزدیکی یکی از غنی‌ترین استان‌های عراق کمین کرده اند.

این منابع بیان کردند: داعشی‌ها در غرب داقوق در ۴۰ کیلومتری جنوب کرکوک قرار دارند و اوضاع نگران کننده است. خاکریزی‌های نیرو‌های پیشمرگه در بیست کیلومتری داقوق قرار داشت و هم اکنون این خاکریز‌ها تحت سیطره داعشی هاست، اما نیرو‌های امنیتی و حشد شعبی در ۵ کیلومتری داقوق هستند.

به گزارش این منابع؛ سید جواد سید حمیدو از شخصیت‌های دینی معروف در داقوق چند هفته قبل ربوده و سرنوشتش در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و ربایندگان حتما داعشی هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۲
مگه داعش نامه اش نوشته نشد
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار