آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۰۶۱۸

دستگیری ۵ داعشی قبل از حمله به مقرهای امنیتی لیبی

وزارت کشور دولت وفاق ملی لیبی از دستگیری پنج داعشی که قصد حمله به مقر‌های امنیتی را داشتند، خبر داد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک گروه وابسته به وزارت کشور دولت وفاق ملی از دستگیری پنج داعشی پیش از هدف قرار دادن مقر‌های امنیتی و موسسات دولتی خبر داد.

در بیانیه این گروه آمده است که یک گروه پنج نفره از عناصر داعش چند خودروی بمب‌گذاری شده در صحراء را برای اجرای عملیات‌های تروریستی در طرابلس و شهر مصراته آماده کرده بودند.

طبق گزارش وبگاه «النشره»، افراد دستگیر شده به دست داشتن در اجرای عملیات تروریستی در ایست امنیتی «بوابه الفقهاء» واقع در شهرک هون در استان الجفره در تاریخ ۲۳ آگوست گذشته اذعان کرده‌اند.

در عملیات مذکور ۱۲ نظامی از نیرو‌های خلیفه حفتر کشته شدند و مسئولیت این حمله را داعش بر عهده گرفت.

این افراد همچنین به دست داشتن در انفجار خودرویی در مقابله پایگاه دریایی «بوستة» در طرابلس در سپتامبر ۲۰۱۶ اعتراف کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار