آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۰۶۶۳
هشدار معاون سابق سیا:

آمریکا و روسیه وارد مرحله جدیدی از جنگ سرد شده‌اند

معاون سابق سازمان جاسوسی آمریکا نسبت به دوره‌ای جدید از جنگ سرد بین مسکو و واشنگتن هشدار داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، معاون سابق  سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) در سخنانی اظهار داشت که ساخت جنگ افزارهای جدید اتمی از سوی روسیه، بیانگر دور جدید ستیز بین آمریکا و روسیه است.

 «مایکل مورل» معاون سابق سیا در سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۳ در مصاحبه با شبکه خبری «سی بی اس» گفت: «ما دوباره در دوره جنگ سرد قرار داریم. بی‌شک،  پس از حمله به گرجستان، اوکراین، مداخله در سوریه، دخالت در انتخابات ما و حمله هفته گذشته توسط مزدوران روسیه به نیروهای آمریکا در سوریه، ما دوباره در یک جنگ سرد قرار گرفته‌ایم.»

بر اساس این گزارش، «ولادیمیر پوتین» پنجشنبه گذشته  در سخنانی در مجلس این کشور گفت که مسکو سامانه‌های جدید مجهز به موشک‌های کروز اتمی، پهپادهای زیرآبی اتمی،  و موشک‌های فرا صورت جدید را ساخته است.

رئیس جمهور روسیه سپس گفت که این جنگ افزارها قادر به غلبه بر تمامی سامانه‌های دفاعی آمریکا هستند.

مورل سپس درباره تهدیدهای داعش  و استفاده آن‌ها از سلاح‌های کشتار جمعی گفت: «فکر می‌کنم داعش در واقع سلاح‌های شیمیایی را در زمان خلافت خود ساخته و  آن‌ها را  حین جنگ در سه سال گذشته در میدان جنگ به کار بردند.»

مورل سپس درباره گزارش‌های مبنی بر حمله داعش به خاک آمریکا با سلاح‌های شیمیایی گفت  انتقال سلاح شیمیایی به داخل خاک آمریکا بسیار دشوار است و شک دارد که داعشی‌ها در انجام چنین کاری موفق شوند.

او در خاتمه اظهار داشت که شاید داعش دستورالعمل‌هایی را برای افرادی در داخل آمریکا برای ساخت سلاح کشتار جمعی ارسال کند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار