آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۱۴۰۴

اردوی دوره ششم آفتابگردان‌ها ویژه خواهران برگزار می‌شود

سومین اردوی دختران دوره ششم «آفتابگردان‌ها» با حضور شعرای با تجربه و جوان برگزار می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سومین و آخرین اردوی دختران دوره ششم آفتابگردان‌ها، عصر سه‌شنبه 15 اسفند، در مشهد آغاز خواهد شد.

این اردو به مدت چهار روز است و شاعران برجسته‌ای از جمله محمدکاظم کاظمی، ناصر فیض، مهدی جهاندار، علی داودی، محمدمهدی سیار، هادی منوری، عباس ساعی، افسانه غیاثوند، محمدحسین نعمتی، محمدرضا یعقوبی، راضیه رجایی، زهرا محدثی‌خراسانی، موسی عصمتی، طیبه‌سادات ثابت، عباسعلی سپاهی‌یونسی، میلاد عرفان‌پور، مبین اردستانی، حسنا محمدزاده، محمدرضا وحیدزاده و حمید درویشی، مهمانان و اساتید مدعو در این اردو هستند.

همچنین وحید جلیلی، دربارۀ شعر انقلاب و نیازهای روز نکاتی برای دختران آفتابگردانی خواهد گفت و حجت‌الاسلام نظافت ارائۀ کلاس نهج‌البلاغه را بر عهده خواهد داشت.

دختران عضو دورۀ ششم آفتابگردان‌ها، پیش از این دو اردو داشتند و به‌تازگی اردوی ویژۀ پسران دورۀ شش نیز در بوشهر برگزار شده بود.

آفتابگردان‌ها عنوان دوره‌های آموزشی تخصصی شعر جوان انقلاب اسلامی است که هر ساله از سوی موسسه فرهنگی هنری شهرستان ادب برگزار می‌شود. در این اردوها جوانان مستعد در حوزۀ شعر از سراسر کشور گرد هم می‌آیند و از حضور و تجارب شاعران شاخص کشور بهره‌مند می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار