آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۱۵۲۱

ترامپ از پیشرفت احتمالی در مذاکره با کره شمالی خبر داد

رئیس‌جمهور آمریکا امروز سه شنبه تاکید کرد که «پیشرفتی احتمالی» در گفت‌و‌گو و مذاکره با کره شمالی در جریان است.
ترامپ از پیشرفت احتمالی در مذاکره با کره شمالی خبر داد
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، پس از آنکه دولت کره جنوبی از آمادگی دولت کره شمالی برای «مذاکره با آمریکا» خبر داد، رئیس‌جمهور ایالات متحده بر حصول «پیشرفتی احتمالی» در مذاکره با پیونگ‌یانگ تاکید کرد.

دونالد ترامپ امروز سه شنبه را با دو توئیت درباره کره شمالی آغاز کرد.

او در ابتدا با اشاره به تحولات اخیر در روابط کره جنوبی و کره شمالی و اعلام خبر «آمادگی کره شمالی برای مذاکره با آمریکا» از سوی دولت کره جنوبی گفت: «بگذارید ببینیم چه پیش خواهد آمد».

رئیس‌جمهور آمریکا با فاصله ۲۵ دقیقه، توئیت دیگری هم درباره کره شمالی کرد.

او این بار نوشت: «پیشرفتی احتمالی در گفت‌و‌گو با کره شمالی در جریان است. برای اولین بار در سال‌های طولانی، یک تلاش جدی توسط همه طرف‌های مربوطه در حال انجام است. جهان در حال نظاره کردن و منتظر است. شاید امید کاذب باشد البته آمریکا برای حرکت به سمت هر یک از این دو مسیر (گفت‌و‌گو یا تقابل) آماده است».

اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا در حالی مطرح شده که روز دوشنبه هیات عالی رتبه اعزامی کره جنوبی به پیونگ یانگ با رهبر کره شمالی دیدار کرد؛ دیداری که به گزارش برخی رسانه‌ها ۴ ساعت طول کشید.

رئیس دفتر امنیتی رئیس‌جمهور کره جنوبی که ریاست تیم اعزامی به پیونگ یانگ را برعهده داشت، یک روز بعد از این دیدار از آمادگی کره شمالی برای مذاکره با آمریکا خبر داد (جزئیات بیشتر).
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار