آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۲۹۲۱

تهدید ماکرون به حمله نظامی به سوریه

رئیس جمهور فرانسه تهدید کرده است که پاریس آماده حمله و هدف قرار دادن تاسیسات و سایت‌های شیمیایی سوریه است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه در سخنانی ادعا کرد: پاریس آماده است تا حملات هدفمندی را علیه هر گونه تاسیساتی در سوریه انجام دهد که از آن‌ها برای حملات شیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد و نتیجه آن مرگ غیر نظامیان است.

ماکرون لحظاتی قبل از مذاکرات سازمان ملل درباره سوریه، گفت: مسکو متحد و هم پیمان نزدیک دولت بشار اسد رئیس جمهور سوریه، اقدامات کافی را انجام نداده است تا تلاش‌های امدادی در غوطه شرقی واقع در حومه دمشق ادامه پیدا کند.

وی در پاسخ به سئوالی درباره جنگ سوریه در یک کنفرانس خبری در هند، افزود: فرانسه آماده است تا در صورت کشف شواهد معتبر درباره استفاده از سلاح‌های شیمیایی که منجر به کشتار غیر نظامیان شده است، به سوریه حمله کند.

ماکرون اظهار داشت: ما همان کاری را انجام خواهیم داد که آمریکایی‌ها چند ماه قبل انجام دادند. ما خودمان را در موقعیتی قرار خواهیم داد تا حملات هدفمندی را انجام دهیم.

سوریه توافقی را با میانجیگری روسیه امضا کرده است تا همه تسلیحات شیمیایی خود را تحویل دهد تا از حملات هوایی آمریکا جلوگیری کند. این توافق پس از آن صورت گرفته است که در حمله شیمیایی ۲۰۱۳ میلادی صد‌ها نفر کشته شدند.

سال گذشته آمریکا بار دیگر سوریه را به استفاده از سلاح‌های شیمیایی متهم کرد و حملات هوایی را علیه یک پایگاه هوایی سوریه انجام داد.

از آن زمان تاکنون، آمریکا بار‌ها دمشق را به استفاده از گاز کلر در حملات خود متهم کرده است. سوریه و روسیه بار‌ها این اتهامات را رد کرده اند.

جیم ماتیس وزیر دفاع آمریکا نیز اخیرا به دولت سوریه هشدار داده است که از سلاح‌های شیمیایی در جنگ داخلی این کشور استفاده نکند.

وی در این باره گفت: دولت ترامپ به طور کاملا شفاف اعلام کرده است که این بسیار جاهلانه خواهد بود اگر دولت سوریه از گاز‌های شیمیایی استفاده کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار