آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۲۹۴۸

ثبت ۲۳۸ مورد شکایت از مایکروسافت در ارتباط با تبعیض و آزار جنسی زنان

بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۶، ۲۳۸ مورد شکایت از شرکت مایکروسافت در ارتباط با تبعیض و آزار جنسی زنان در دادگاه‌های آمریکا ثبت شده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، به تازگی اطلاعاتی منتشر شده است که نشان می‌دهد زنان شاغل در شرکت فناوری مایکروسافت مستقر در آمریکا بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۶، ۲۳۸ مورد شکایت در ارتباط با تبعیض و آزار و اذیت جنسی در دادگاه‌های فدرال ثبت کرده اند.

بر اساس پرونده‌های دادگاه‌های آمریکا که روز گذشته (دوشنبه) منتشر شد، برخی از کارکنان زن شاغل در شرکت مایکروسافت به علت ممانعت این شرکت با افزایش حقوق و یا ترفیع به زنان، از مایکروسافت شکایت کرده اند. این درحالی است که شرکت مایکروسافت داشتن چنین سیاستی را علیه زنان تکذیب کرده و گفته است که هر ساله مبالغ زیادی را صرف ترفیع و جایگزینی کارکنان این شرکت می‌کند.

در بخش دیگری از این شکایت‌ها که در دادگاه فدرال سیاتل در سال ۲۰۱۵ تنظیم شده است، تعدادی از کارکنان زن شرکت مایکروسافت، کارکنان مرد این شرکت را -که پیشتر پست‌های خود را ترک کرده و یا از سمت خود اخراج شده اند- به آزار و اذیت جنسی متهم کرده اند.

شرکت مایکروسافت بزرگترین شرکت ارائه نرم افزار رایانه در جهان است که دفتر مرکزی آن در ایالت واشنگتن آمریکاست. گزارش‌ها حاکی از آن است که تا پایان سال گذشته میلادی، شرکت مایکروسافت حدود ۷۴ هزار کارمند در آمریکا داشته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار