آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۳۲۴۹

بی‌اطلاعی «نیروهای دموکراتیک سوریه» از توافق آمریکا و ترکیه درباره «منبج»

مسئول روابط خارجی گروه نیروهای دموکراتیک سوریه در واکنش به اخبار مربوط به توافق واشنگتن و آنکارا بر سر خروج شبه نظامیان کُرد از شهر منبج، از این مسئله اظهار بی اطلاعی کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، منابع دیپلماتیک روز گذشته اعلام کردند که آمریکا با تخلیه تدریجی «یگان‌های مدافع خلق» کُرد (YPG) از شهر منبج در شمال سوریه و غرب رودخانه فرات، موافقت کرده است.

این منابع اعلام کردند که موافقت آمریکا با خروج تدریجی کُرد‌ها از منبج در جریان جلسات مذاکره با ترکیه در تاریخ‌های ۸ و ۹ مارس در واشنگتن به دست آمده است.

گروه موسوم به «نیرو‌های دموکراتیک سوریه» که بیشتر عناصر آن کُرد هستند، از این توافق اظهار بی اطلاعی کرده است.

«ریدور خلیل» مسئول روابط خارجی نیرو‌های دموکراتیک به خبرگزاری رویترز اعلام کرد که «هیچ اطلاعی از توافق ترکیه و آمریکا و در این خصوص نداریم».

خلیل اعلام کرد: «آنچه خوب می‌دانیم این است که یگان‌های مدافع خلق و [یگان‌های مدافع]زنان پس از عملیات آزادسازی در آگوست ۲۰۱۵ رسما از منبج خارج شدند و مسائل دفاعی و مدیریتی به شورای نظامی منبج، نیرو‌های امنیت داخلی و شورای مدنی منبج واگذار شد».

«مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه در جریان عزیمت به مسکو، مدعی شد که در صورت شکست مذاکراتی که آنکارا چند روز دیگر با آمریکا خواهد داشت، ترکیه در شهر منبج دست به عملیات نظامی خواهد زد.

در آغاز سال ۲۰۱۷، یگان‌های کُرد روستا‌های غرب شهر منبج را که در خطوط تماس با گروه‌های تروریستی وابسته به ارتش آزاد قرار داشت، به نیرو‌های وابسته به دولت سوریه تحویل دادند.

«هیثر نوئرت» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در همین راستا گفت که کارگروه‌هایی شامل مقامات ارشد نظامی، سیاسی و امنیتی دو کشور تشکیل خواهد شد تا اختلافات بر سر منبج را حل کنند.

ترکیه به همراه تروریست‌های ارتش آزاد از ۲۰ ژانویه در شمال سوریه عملیات موسوم به «شاخه زیتون» را آغاز کرد و در حال پیشروی به سمت مرکز عفرین است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار