کد خبر:۶۷۳۲۷۴
سالارآملی:

پنج کشور اروپایی برای گسترش تعاملات بین المللی با ایران انتخاب شدند

قائم مقام وزیر علوم گفت : از بین کشور‌های اروپایی، آلمان، اتریش، سویس، فرانسه و ایتالیا ۵ کشوری هستند که به عنوان کشور‌های هدف برای گسترش تعاملات بین‌المللی وزارت علوم انتخاب شده‌اند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو حسین سالارآملی ، قائم مقام وزیر علوم با اشاره به حضور بیش از ۵۴ هزار دانشجوی خارجی در کشور گفت : یکی از سیاست‌های مهم وزارت علوم در عرصه بین‌المللی سازی دانشگاه‌ها جذب دانشجویان خارجی است. به طوری که در حال حاضر ۵۴ هزار دانشجوی خارجی در ایران مشغول تحصیل هستند که ۲۶ هزار نفر آن‌ها در دانشگاه‌های وزارت علوم، ۱۷ هزار نفر در جامعه المصطفی، ۱۰ هزار نفر در دانشگاه آزاد و مابقی در سایر دانشگاه‌های کشور مشغول تحصیل هستند.

وی در ادامه با اشاره به برنامه وزارت علوم برای افزایش ۲۰ درصدی تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه‌های کشور در سال ۹۷ تصریح کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در سال آینده باید تعداد دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در دانشگاه‌های کشور از ۵۴ هزار به ۷۵ هزار دانشجو افزایش یابد. در واقع اگر براساس برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته پیش برویم، باید در سال آینده با افزایش ۲۰ درصدی دانشجوی خارجی مواجه شویم.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل یادآور شد: در سال جاری تعداد دانشجویان خارجی که جذب دانشگاه‌های داخل کشور شده‌اند، حدود ۱۹ درصد افزایش یافته است.

دکتر سالارآملی با تاکید بر اینکه کشور‌های اروپایی بیشترین هدف وزارت علوم برای جذب دانشجودر کشور می‌باشد، گفت: از بین کشور‌های اروپایی، آلمان، اتریش، سویس، فرانسه و ایتالیا ۵ کشوری هستند که به عنوان کشور‌های هدف برای گسترش تعاملات بین‌المللی وزارت علوم انتخاب شده‌اند.

وی تاکید کرد: در حال حاضر بیشترین دانشجویان ایرانی (۶۵۰۰ دانشجو) در کشور آلمان مشغول تحصیل هستند و سایر کشور‌های اروپایی ۲ تا ۳ هزار دانشجوی ایرانی مشغول به تحصیل دارند.

قائم مقام وزیر علوم در پایان خاطرنشان کرد: وزارت علوم از طریق سازمان امور دانشجویان برای تمام دانشجویانی خارجی که قصد تحصیل در ایران را داشته باشند، دوره‌های بورسیه کوتاه مدت و بلند مدت در نظر گرفته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار