مدیرعامل سابق خبرگزاری فارس در گفتوگو با نشریه دانشجویی همشاگردی گفت: رسانههای دانشگاه آزاد باوجود امکانات، در گذشته نه تنها چندان تاثیرگذار و منشا اثر نبودند؛ بلکه در برخی مقاطع زمانی، کانون اقدامات ضد انقلابی علیه نظام بودند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا مقدم فر، مدیر عامل سابق خبرگزاری فارس در تحلیل اوضاع کشور در گفتوگو با نشریه دانشجویی هم شاگردی گفت: نسبت به دوران قبل از انقلاب اسلامی، نسبت به چهل سال عمر سپری شده از انقلاب و نسبت به آرمانها و ایده آلهای بلند انقلاب اسلامی. طبیعتاً انقلاب اسلامی نسبت به دوران سیاه پهلوی که دوره اضمحلال و تباهی فرهنگ در عرصههای مختلف جامعه ایرانی بود، گامهای بلندی در عرصه فرهنگی برداشته است.
مقدم فر افزود: همچنین نسبت به وضعیت فرهنگیِ منحط جوامع غربی که در ورطه ابتذال و سخافت و جاهلیت مدرن دست و پا میزنند، شرایط به مراتب بهتری داریم. از سویی نباید فراموش کرد که تازه چهار دهه از عمر انقلاب گذشته و این زمان برای بنا کردن یک تمدن و فرهنگ متعالی زمان چندان زیادی هم نیست.
مدیرعامل سابق خبرگزاری فارس افزود: با این حال اگر وضعیت فعلی را نسبت به آرمانها و ایده آلهای انقلاب اسلامی و نقطه مطلوب بسنجیم، باید گفت که وضعیت مطلوبی نداریم و با انبوهی از مشکلات و کاستیها و آسیبهای عمیق فرهنگی واجتماعی دست به گریبانیم و فرسنگها تا نقطه مطلوب فاصله داریم. همچنین علی رغم برخورداری از استقلال سیاسی، در زمینه تحقق استقلال فرهنگی چندان کامیاب نبوده ایم. پس پاسخ ما به چنین پرسشی همواره نسبی خواهد بود.
مقدم فر در رابطه با رسانه های دانشگاه آزاد گفت: رسانههای دانشگاه آزاد علی رغم امکانات و نفوذ و فراگیری این دانشگاه در سراسر کشور، در گذشته نه تنها چندان تأثیرگذار و منشأ اثر نبودند و جایگاه مطلوبی در عرصه رسانهای نداشتند؛ بلکه در برخی مقاطع زمانی کانون اقدامات ضد انقلابی علیه نظام بودند، اما با تغییر و تحولات اخیر جان تازهای به این رسانهها دمیده شده که مثلاً اثر آن را در دگرگون شدن روزنامه فرهیختگان میبینید؛ میتوان توقع داشت که رسانههای دانشگاه آزاد در آینده تحرک و اثرگذاری بیشتری داشته باشند. با این حال هنوز راه نرفته زیادی وجود دارد.
مقدم فر در رابطه با اقدامات اخیر دشمن گفت: بی شک این اقدامات و هنجارشکنیها کاملاً طراحی شده و با برنامه است و هم جریان روشنفکری غربگرای داخل کشور که درون نهادهای اجرایی و حلقههای مدیریتی کشور هم رخنه کرده اند و هم جریان ضدانقلاب خارج نشین و دشمنان جمهوری اسلامی عامدانه و آگاهانه آن را مدیریت و راهبری میکنند.
وی گفت: البته این اقدامات براساس یک تحلیل درست از سوی دشمنان انقلاب صورت می گیرد و آن اینکه انقلاب اسلامی پس از گذشت چهل سال یک پدیده تثبیت شده و نیرومند است که دیگر نمی توان از بیرون و با ابزارهای سخت نظامی و حتی اقتصادی مانند تحریم با آن روبرو شد؛ بلکه باید از داخل به نقطه قوت انقلاب اسلامی که همان گفتمان و فرهنگ ارزشی و دینی انقلاب است، حمله ور شد و پایههای فکری انقلاب را به تدریج و باحوصله یک به یک تضعیف و متزلزل ساخت.
مدیر عامل سابق خبرگزاری فارس افزود: به همین دلیل است که می بینید در حالی که دغدغه اصلی مردم مسائل معیشتی است و دولت باید پاسخگوی تعهدات انتخاباتی خود به مردم باشد، مدام در موضوعات فرعی مانند حجاب اجباری، حضور زنان در ورزشگاه ها، موضوع اقلیت ها، علم دینی، مسابقات ورزشی با رژیم غاصب صهیونیست هر روز تولید حاشیه می کنند تا نظام را پیوسته درگیر کشمکشهای فرهنگی کنند.
وی تصریح کرد: تردید نداشته باشید که در سال آینده که چهل سالگی انقلاب است از این سناریوها به کرّات مشاهده خواهیم کرد؛ ولی باید عرض کنم پروژههایی مثل برداشت روسری در خیابان انقلاب توسط چند دختر بازی خورده نشان از استیصال دشمن و واماندگی آنهاست، اما مسئولان و متولیان فرهنگی و نخبگان ما باید هوشیار باشند و در پازل این پروژهها قرار نگیرند و به جای پرداخت به مسائل اصل نظام اسیر حاشیههایی مثل حجاب اجباری نشوند.