کد خبر:۶۷۵۴۸۴

یورش تروریست‌های «الشباب» به پایگاه نیروهای حافظ صلح در سومالی

دست کم ۴۶ تن از نیرو‌های حافظ صلح اوگاندایی در پی حملات تروریستی افراط‌گرایان وابسته به گروه «الشباب» به یک پایگاه در کشور سومالی، جان خود را از دست دادند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از گاردین، دست کم ۴۶ تن از نیرو‌های حافظ صلح اوگاندایی در پی حملات تروریست‌های وابسته به گروه افراط گرای «الشباب» به پایگاهی در کشور سومالی کشته شدند.

مقامات محلی به روزنامه گاردین گفتند که در این حمله که به دست اعضای گروه تروریستی الشباب- وابسته به القاعده- در شهر «بلومارِر» در ۸۰ مایلی جنوب غربی «موگادیشو» پایتخت سومالی صورت گرفت، حدود ۴۶ تن از نیرو‌های اوگاندایی حافظ صلح جان خود را از دست دادند.

این درحالی است که مقامات کشور اوگاندا اعلام کرده‌اند که تنها ۴ نیروی حافظ صلح این کشور در اثر حملات روز یکشنبه کشته شده‌اند؛ حملاتی که به زعم مقامات اوگاندا سبب عقب راندن تروریست‌های الشباب و وارد شدن تلفات سنگین بر آن‌ها شد.

گفتنی است که گروه الشباب که زمانی بخش وسیعی از خاک سومالی را تحت کنترل خود داشت، خواهان سرنگونی دولت مرکزی سومالی است؛ دولتی که از حمایت کشور‌های غربی برخوردار است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار