کد خبر:۶۷۶۵۲۵
صادقی:

مجوز تاسیس دانشکده خلخال در سال ۹۰ صادر شده است

رییس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: مجوز تاسیس دانشکده خلخال در سال ۹۰ صادر شده، اما مجوز شهرستان کوثر مدتی پس از آن و برای رشته کشاورزی گرفته شده که اکنون جاذبه چندانی ندارد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گودرز صادقی رییس دانشگاه محقق اردبیلی در دیدار با نماینده و فرمانداران شهرستان‌های خلخال و کوثر، وضعیت راه اندازی دانشکده اقماری این دانشگاه در دو شهرستان جنوب استان اردبیل را مورد بحث و بررسی قرار داد.
 
صادقی در این نشست با اشاره به استاندارد‌های مورد نیاز برای تاسیس دانشکده بر اساس ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در صورتی که ۱۰هکتار زمین و ۲۰هزار مترمربع فضای مسقف در خلخال فراهم شود، این دانشگاه نه تنها مانعی در برابر این اقدام ایجاد نمی‌کند، بلکه ۵۰میلیارد ریال اعتبار نیز برای ساخت و ساز‌های اولیه به دانشکده اختصاص می‌دهد.

رییس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به این که در چهار سال اخیر هیچ دانشکده اقماری جدیدی در دانشگاه محقق اردبیلی راه‌اندازی نشده است، افزود: مجوز تاسیس دانشکده خلخال در سال ۹۰ صادر شده، اما مجوز شهرستان کوثر مدتی پس از آن و برای رشته کشاورزی گرفته شده که اکنون جاذبه چندانی ندارد، اما در صورت اختصاص فضای دانشگاهی حداقلی، دانشگاه محقق اردبیلی می‌تواند به این شهرستان نیز مبلغ ۲۰میلیارد ریال اعتبار اختصاص دهد.

بشیر خالقی نماینده مردم شهرستان‌های خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به استعداد‌های نیرو‌های انسانی منطقه باید راه اندازی دانشکده در این منطقه با جدیت پیگیری شده و رشته‌های متناسب با نیاز و در نظر گرفتن ظرفیت‌ها و توانمندی‌های منطقه راه اندازی شود.

خالقی در پایان با بیان این که گسترش فضای آموزش عالی یکی از مهمترین عوامل توسعه محسوب می‌شود، افزود: انتظار این است با توجه به ظرفیت‌های بالای نیروی انسانی و وجود چهره‌های ماندگار کشوری در منطقه، مدیران بومی دانشگاه محقق اردبیلی گام‌های موثرتری در این مسیر بردارند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار