آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۶۷۵۹

اتهام‌زنی جدید ترامپ به ایران و حزب‌الله

رئیس‌جمهور آمریکا در بیانیه‌ای به مناسبت کنفرانس «گروه بین‌المللی حمایت از لبنان» در پاریس، باز هم علیه ایران و حزب‌الله عقده‌گشایی کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، پس از برگزاری کنفرانس «گروه بین‌المللی حمایت از لبنان» برای کمک به این کشور برای حل «بحران اقتصادی و انسانی» به میزبانی پاریس، دونالد ترامپ بیانیه‌ای در این باره صادر کرد.

این کنفرانس روز جمعه با حضور نمایندگان تعدادی از کشورها و با حضور «سعد الحریری» نخست‌وزیر لبنان آغاز شد.

دونالد ترامپ در ابتدای بیانیه خود به مردم لبنان و مشارکت‌کنندگان در این کنفرانس، درود و سلام فرستاد و بلافاصله پس از آن به ایران و حزب‌الله اتهام زنی کرد.

به ادعای او لبنان، «کشوری است که با چالش‌های بیشماری از قبیل سیل بی‌سابقه مهاجران و نفوذ مخرب و تباه‌کننده ایران و حزب‌الله مواجه می‌باشد».

رئیس‌جمهور آمریکا با تاکید بر اینکه کنفرانس پاریس نشان داد که لبنان، «دوستان زیادی در جهان» دارد، رهبری «سعد الحریری نخست‌وزیر لبنان برای پرداختن به این چالش‌ها» را تحسین کرد.

ترامپ، تصویب بودجه دولت لبنان، افزایش حضور نیروهای مسلح این کشور در جنوب کشور و مناطقی که در آن داعش شکست داده شده و همچنین برگزاری آتیِ «انتخابات تاریخی پارلمانی» را اقداماتی در راستای یک لبنان امن‌تر خوانده است.

وی با استقبال از طرح‌های اقتصادیِ اصلاحی مدنظر دولت لبنان، بر آمادگی شرکت‌های آمریکایی برای پیش بردن «فرصت‌های تازه سرمایه‌گذاری» در لبنان تاکید کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار