
کد خبر:۶۷۷۰۶۸
برومند:
حمایت از بخش پژوهش در سال جدید سرلوحه کارها قرار میگیرد
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم گفت: در سال جدید نظم سازمانی، برنامهریزی و حمایت از بخش پژوهش را سرلوحه کارها قرار میدهیم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود برومند معاون پژوهشی وزیر علومدر آیین معارفه عبدالساده نیسی مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فناوری معاونت پژوهشی و تکریم جلال بختیاری مدیر کل پیشین این دفتر اظهار کرد: در شرایط فعلی انتظارات جامعه از بخش پژوهش بسیار بالا است و لذا این معاونت ماموریت سنگینی بر عهده دارد که انجام آن جز با نظم سازمانی و برنامهریزی در کارها و حمایت ویژه از پژوهشگران امکانپذیر نیست.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم به همکاریهای علمی و بینالمللی در عرصه پژوهش و فناوری اشاره کرد و افزود: در همکاریهای بینالمللی انتظار مردم این است که کشور بتواند با دنیا همکاری و تعامل داشته باشد و در این خصوص وظیفه معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم ساماندهی، برنامهریزی در جهت این نوع همکاری و تعاملها در عرصه گسترده بینالمللی است.
وی در ادامه گفت: در بحث زیر ساختهای سختافزاری و نرمافزاری به یک داشبورد مدیریتی نیازمندیم و این داشبورد مدیریتی باید به گونهای باشد که به سازمانهای مشابه مانند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و موسسات پژوهشی متصل شود.
برومند گفت: در بحث بودجه سال ۹۸ باید از همین آغاز سال برنامهریزی و سازماندهی داشته باشیم و از خیرین آموزش عالی در کارهای پژوهشی کمک بگیریم و آنها را علاقهمند به سرمایهگذاری در مقوله پژوهش کنیم.
در ادامه این نشست عبدالساده نیسی، مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش و فناوری ضمن تشکر از زحمات بختیاری گفت: معتقدم پژوهش در دانشگاهها و پژوهشگاهها مانند رگهای قلب در بدن انسان است و اگر پژوهش در کشور از کار بیفتد، مانند آن است که شاهرگهای قلب اقتصاد کشور از کار افتاده است و ما در این راه باید فرآیندها را بشناسیم و با برنامهریزی منسجم و ایجاد ابزارهای حمایتی و ارتباط تنگاتنگ با مدیریت فناوری و دانشگاهها به بحث پژوهش در کشور کمک کنیم.
در پایان این مراسم برومند با اهدای لوحی از تلاشها و خدمات بختیاری قدردانی و حکم انتصاب نیسی را به وی اعطا کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.