آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۷۳۶۹

علی‌اکبر ولایتی در رأس یک هیأت سیاسی و دانشگاهی وارد سوریه شد

مشاور بین‌الملل مقام معظم رهبری به‌منظور بحث و تبادل‌نظر با رییس‌جمهور، نخست‌وزیر و سایر مقامات سوری درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و روابط تهران- دمشق و همچنین شرکت در اولین اجلاس وحدت اسلامی وارد سوریه شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی‌اکبر ولایتی مشاور بین‌الملل مقام معظم رهبری به‌منظور بحث و تبادل‌نظر با رییس‌جمهور، نخست‌وزیر و سایر مقامات سوری درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و روابط تهران دمشق و همچنین شرکت در اولین اجلاس وحدت اسلامی در کشور سوریه که امروز سه‌شنبه برگزار می‌شود، وارد سوریه شد.

این سفر که همزمان با پیروزی‌های راهبردی سوریه در غوطه شرقی و افزایش فشارهای امریکا بر ملت و دولت سوریه صورت می‌پذیرد به دعوت دولت این کشور و به‌منظور آخرین هماهنگی‌های سیاسی دو کشور در مبارزه با تروریسم و گروه‌های تکفیری صورت می‌پذیرد.

علی‌اکبر ولایتی رییس هیئت مؤسس و هیئت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی در این سفر همچنین درباره همکاری‌های دانشگاهی بین دو کشور به‌خصوص تأسیس واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در کشور سوریه مذاکراتی با وزیر علوم و سایر مسئولان دانشگاهی این کشور خواهد داشت. پیش‌ازاین اعلام‌شده بود دانشگاه آزاد اسلامی در شهرهای سوریه اقدام به تأسیس واحدهای دانشگاهی می‌کند.

در این سفر علیرضا شیخ عطار مدیرکل بین‌الملل و صالح اسکندری مدیرکل رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی سعید محمدی و ... رییس هیئت مؤسس و هیئت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی را همراهی می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار