کد خبر:۶۷۸۵۴۵
به همت آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز؛

مسابقه ملی ایده‌پردازی کاربرد‌های تصویربرداری تشدید مغناطیسی برگزار می‌شود/ پایان اردیبهشت‌ماه آخرین مهلت ارسال مقالات

اولین مسابقه ملی ایده پردازی کاربرد‌های تصویربرداری تشدید مغناطیسی کارکردی مغز (fMRI) را با هدف جذب ایده‌های کاربردی محققان و پژوهشگران جهت رفع مشکلات رایج در کشور در زمینه پزشکی برگزار می‌شود.

 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز اولین مسابقه ملی ایده پردازی کاربرد‌های تصویربرداری تشدید مغناطیسی کارکردی مغز (fMRI) را با هدف جذب ایده‌های کاربردی محققان و پژوهشگران جهت رفع مشکلات رایج در کشور در زمینه پزشکی به خصوص در مطالعات خواب و اختلالات عصبی رایج از قبیل: دمانس و بیماری‌های عصب تحولی و همچنین کاربرد‌های حوزه علوم انسانی از قبیل: حوزه اقتصاد و رفتاری مانند نورومارکتینگ، آموزش و پرورش شناختی را برگزار می کند. 

تصویربرداری تشدید مغناطیسی کارکردی مغز (fMRI) روشی است که پا را از مطالعات ساختاری مغز فراتر گذاشته و به بررسی کارکرد مغز با استفاده از اندازه گیری تغییر سطح اکسیژن و جریان خونی که در پاسخ به فعالیت نورونی ایجاد می‌شود، میپردازد و نواحی مغزی فعال در هنگام فعالیت‌های مختلف را مشخص می‌کند.

این مسابقه در دو مرحله غیرحضوری و حضوری برگزار خواهد شد، در مرحله غیرحضوری چکیده‌ی ایده‌های ارسال شده شرکت کنندگان توسط هیئت داورانی متشکل از اساتید دانشگاه‌های برتر سطح کشور مورد ارزیابی قرار گرفته و ایده‌های برگزیده جهت ارائه و دفاع از طرح خود به مرحله نهایی دعوت خواهند شد.
مسابقه ملی ایده پردازی کاربرد‌های تصویربرداری تشدید مغناطیسی برگزار شد

لازم به ذکر است مهلت ثبت نام و ارسال چکیده طرح اولیه تا پایان اردیبهشت ماه میباشد و مرحله نهایی در تیرماه سال جاری برگزار خواهد شد.
علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز به آدرس http://nbml.ir مراجعه نمایند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار