کد خبر:۶۷۸۶۳۷
زاهدی در دانشگاه تهران:

«به وقت شام» تصویر هنرمندانه مفاهیم مقاومت و پایداری است

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس امروز در مراسم اکران فیلم سینمایی به وقت شام در دانشگاه تهران گفت: فیلم به وقت شام دارای محتوای غنی فیلم و تصویر هنرمندانه مفاهیم مقاومت و پایداری است.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس امروز در مراسم اکران فیلم سینمایی به وقت شام در دانشگاه تهران گفت: بسیار خوشحالم که در مکانی هنر و سینما را پاس می‌داریم که محل پرورش اندیشمندان و نخبگان جامعه است. دانشگاه تهران اساتید و دانشجویان این دانشگاه همواره پیش غراولان عرصه مهم کشور هستند و توانستند پژواک صدای ملت باشند.

وی افزود: امروز در این جا گرد آمده‌ایم تا هنر اصیل انقلاب، مجاهدت و پایداری، حق طلبی و آزادی خواهی و مردانگی و رشادت، تکریم کنیم.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات گفت: امروز تکریم و سپاسداشت از اثر هنری اصایلی است در قالب سینما و به وقت شام توانست رخداد‌هایی همچون ایثار و فداکاری را به بهترین شکل ممکن به تصویر بکشد. هنر سینما یکی از هنر‌های برتر دنیاست که توانسته با رعایت ظرافت‌ها و در عین حال پیچیدگی‌های هنری اثری ماندگار در ذهن مخاطبین خود به جای بگذارد. سینما مهمترین رسانه‌ای است که می‌تواند مفاهیم مهم و بنیادین اخلاقی و بصیرتی را به جامعه هدیه کند.

زاهدی اظهار کرد: هنرمند کسی است که توانسته باشد فرزند زمان خویشتن باشد و بتواند با درک درست از شرایط مختلف داخلی و خارجی تصمیمات هوشمندانه بگیرد.

وی افزود: یکی از جلوه‌های ارزشمند فرزند زمانه خود بودن ارایه آثار هنرمندانه و خلاقانه در انقلاب اسلامی است که یقینا یکی از پیش گامان آن سید شهیدان اهل قلم شهید مرتضی آوینی است بی تردید یکی از اسطوره‌های هوشمندی در تاریخ انقلاب اسلامی ابراهیم حاتمی کیا است. کارنامه درخشان حاتمی کیا پر از مدال‌هایی است که بر سینه هنر انقلاب زده است.

وی اضافه کرد: من در اینجا حاضر شدم تا به نمایندگی از جامعه علمی کشور از همه خالقان اثر بی بدیل و خاضعانه به وقت شام تقدیر کنم و به صبر و بردباری مادران، پدران، فرزندان و همسران شهدای مدافع حرم آفرین بگویم و به همه رزمندگان جبهه مقاومت همان‌هایی که هوشمندانه و هنرمندانه حماسه ایثار و مقاومت را به زیباترین شکل رقم زدند و پرده از چهره زشت استکبار برداشت درود بفرستم.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات تصریح کرد: تمدن غرب برای رسیدن به سیاست‌های سلطه جویانه خود از هنر سینما سواستفاده کرده و هالیوود را به خدمت گرفته است ما نیز امروز توانسته‌ایم از این ظرفیت بزرگ برای بیان ارزش‌های بالای انسانی بهره ببریم. سینما قادر است با عنصر جذابیت، حقانیت و تاریخ عبرت آموز جامعه بشری را به نسل‌های بعد از خود منتقل نماید مانند آنچه در یتیم خانه ایران دیدیم.

زاهدی اظهار کرد: اوج هنرنمایی به وقت شام نمایش واقعیت جبهه مقاومت و واکنش به اتفاقاتی است که پیرامون کشور عزیزمان ایران اسلامی می‌افتد حقیقتی که بسیاری از مردان و زنان آزاده منطقه برای ایستادگی در مقابل جبهه شیطان سینه سپر کرده‌اند و جان خود را فدا نمودند.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات گفت: فیلم به وقت شام از دو منظر قابل تقدیر است منظر اول محتوای غنی فیلم و تصویر هنرمندانه مفاهیم مقاومت و پایداری و منظر دوم بهره گیری از تکنیک و مهارت‌های حرفه‌ای حوزه تولید فیلم است.
وی اضافه کرد: ریتم به وقت شام لحظه‌ای افت نمی‌کند و کل اجزای فیلم به زیبایی کنار هم چیده شده‌اند تا واقعیت‌های تلخ و شیرین پیرامون ما را به جذابیت‌ترین شکل منتقل نمایند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار