کد خبر:۶۷۸۸۶۲
با هدف توسعه صنعت مخابرات و ارتباطات ایران؛

سومین کنفرانس سیستم‌های نوین مخابرات در دانشگاه شریف آغاز شد

سومین کنفرانس سیستم‌های نوین مخابراتی با حضور محققین برجسته داخلی و خارجی در دانشگاه صنعتی شریف افتتاح شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سومین دوره‌ کنفرانس سیستم‌های نوین مخابراتی صبح امروز سه شنبه ۲۸ فروردین ماه با حضور موحدی معاون پژوهش و فناروی دانشگاه، شرافت رییس IEEE شاخه ایران، طاهری بخش معاون فنی و توسعه همراه اول در دانشگاه صنعتی شریف آغاز به کار کرد.

موحدی در مراسم افتتاح این کنفرانس ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری چنین رویداد‌هایی در دانشگاه صنعتی شریف گفت: امیدوار هستیم برگزاری چنین رویداد‌هایی نقش تاثیرگذاری در توسعه‌ صنعت مخابرات و ارتباطات ایران داشته باشد.

وی از صنعت مخابرات و ارتباطات به عنوان یکی از اصلی‌ترین و کلیدی‌ترین حوزه‌های صنعت کشور یاد کرد و افزود: ما شاهد هستیم که هر روز بر اهمیت این صنعت در کشور افزوده می‌شود و تاسیس شرکت‌های دانش بنیان و توسعه‌ کسب و کار در این حوزه با هزینه‌های پایین‌تر امکان پذیر است.

معاون پژوهشی دانشگاه خاطرنشان کرد: با توجه به مسئله و دغدغه‌ کشور در زمینه‌ی اشتغال می‌توان با سرمایه گذاری در این حوزه، بخش قابل توجهی از این مشکل را برطرف کرد.

عضو هیئت علمی دانشکده‌ مهندسی مکانیک ضمن اشاره به اینکه سال ۹۷ سال حمایت از تولید داخلی نامگذاری شده است اذعان داشت: برای حمایت از تولید داخلی لازم است در صنایعی مانند صنعت مخابرات توسعه یابیم و در آن فناوری‌ها مهارت‌های لازم را کسب نماییم.

وی با اشاره به فعالیت‌ها و تحقیقات انجام شده در دانشگاه صنعتی شریف گفت: خوشبختانه دانشگاه صنعتی شریف در این حوزه نیز، چون سایر حوزه‌ها پیشتاز بوده است و پژوهشگران این دانشگاه توانسته‌اند در این زمینه پژوهش‌ها و تحقیقات ارزشمندی انجام دهند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در پایان صحبت هایش گفت: امیدوارم برگزاری این رویداد دو روزه موفقیت آمیز و پربار بوده و دستاورد‌های ارزشمندی را به محققین و پژوهشگران حاضر در این کنفرانس ارایه نماید.

در ادامه‌ مراسم بابک حسین خلج دبیر کمیته علمی سومین کنفرانس سیستم‌های نوین مخابراتی و عضو هیئت علمی دانشکده‌ی مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف به ارایه سخنرانی تخصصی با موضوع "ابعاد تاثیرگذاری ۵G در زندگی" پرداخت. وی در صحبت‌های خود به بیان ریشه‌های بنیادین تفاوت امنیت نسل پنجم با ۳G و ۴G پرداخت و فرصت‌ها و قابلیت‌هایی را که تکنولوژی ۵G ایجاد می‌کند را بیان نمود.

شرافت رییس IEEE شاخه ایران و طاهری بخش معاون فنی و توسعه همراه اول نیز از دیگر سخنرانان سومین کنفرانس سیستم‌های نوین مخابراتی بودند. شرافت در صحبت‌های خود به اهمیت حوزه‌ی ۵G پرداخت و گفت: در این حوزه با تکنولوژی روز دنیا فاصله‌ی قابل ملاحظه‌ای داریم و البته این موضوع دلیل بر عقب نشینی ما نخواهد شد و لازم است تا با بررسی‌های انجام شده بتوانیم در این حوزه فعال بوده و دستاورد‌هایی را برای جامعه‌ی علمی کشور به ارمغان بیاوریم.

وی خاطرنشان کرد: بدون توجه به ابعاد صنعتی حوزه‌ی ۵G نمی‌توان در این مقوله سومند و ارزش آفرین بود.

این استاد دانشگاه تربیت مدرس در بخشی از صحبت‌های خود یادآور شد؛ شناسایی اکوسیستم صنعتی شدن ۵G بسیار حائز اهمیت است و برای اینکه بتوانیم این کار را بکنیم لازم است تا صنعت و شرکت‌های سرویس دهنده و اپراتور‌ها را متقاعد کنیم که فعالیت‌های ارزشمندی در این زمینه در دانشگاه‌ها انجام شده است.

وی در پایان مقوله‌ همکاری‌های بین المللی را از دیگر نکات مورد اهمیت در این زمینه دانست و تاکید کرد که باید در این بخش نیز فعال بوده و به آن توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

شایان ذکر است سومین کنفرانس سیستم‌های نوین مخابراتی با محوریت نسل پنجم شبکه‌های موبایل در قالب ارایه‌ سخنرانی و کارگاه‌های تا روز ۲۹ فروردین ماه سال جاری ادامه خواهد داشت و امنیت شبکه، باند گسترده سیار، حمل و نقل هوشمند، شبکه‌ هوشمند انرژی، اینترنت اشیا و عملیات از راه دور، عناوین مورد بحث در این سمینار دو روزه است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار